2777
2789
عنوان

شوهر...

152 بازدید | 8 پست

سلام روزبخیر

همسرم از همه لحاظ اوکی هستش مخصوصارسیدگی ب خونواده و...

ولی😑تنهامشکلش اینه ک خیلی زودجوش وعصبی هستش خودشم قبول داره ها

جوری ک تواین 4سال ازبس بخاطرش حرصوجوش خوردم صدتامریضی گرفتم😑 مامانشم قرص اعصاب میخوره.باباشم کلا اخلاق نداره میگه حتی ی بارم بغلم نکرده ازبچگی...دیگه ترکوندن شخصیت این بچه رو😑 چی بدم بش بخوره ارومتربشه.اسطوخدوس موثره؟

اخه تاکسی کاری ب کارش نداره.جیکش درنیومده.مطابق میلش رفتار کنه.بچه کثیف کاری وسرصدا نداشته باشه خوبه ولی تقی ب توقی میخوره ازکوره درمیره مخصوصا تواین وضع اقتصادی الان ک بدترم شده😑

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

اتفاقاالانم ب مامانم گفتم انقدگفتن برخلاف خونوادش خودش خوبه خوبه.ی ذره فکراین نکردیم ک تواینجورخونواده ای بزرگشده تحت تاثیررفتاراشون قرارگرفته😑

اسطخدوس‌. خوبه ....من یه شیشه رو نصفش رو میخورم اثر میکنه  ..حالا البته بستگی به بدن هم داره...

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی میخورم...راحت می خوابم..بیشتر جنبه خواب اوری داره برام

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
اسطخدوس‌. خوبه ....من یه شیشه رو نصفش رو میخورم اثر میکنه   ..حالا البته بستگی به بدن هم داره. ...

مرسی عزیزم

اططوخدوسو اگ میخوری نهایت نیم ساعت بعدباید خواب بری.وگرنه اثرمعکوس میذاره

فرداش ارومتر نیستی؟یا فرقی نمیکنی

اویل فرق میکرد...ولی در کل زیاد نه...منم فشار روم زیاده..قشنگ میدونم ادمی که عصبی میشه اول به خودش چقدر اسیب میزنه...به نظرم برین پیش روانشناس...عصبی بودن مداوم اگر ریشه در بچگی داشته باشه باید حل بشه...وگرنه این مشکل حل نشده همچنان باقی میمونه

اویل فرق میکرد...ولی در کل زیاد نه...منم فشار روم زیاده..قشنگ میدونم ادمی که عصبی میشه اول به خودش چ ...

ممنون گلم.تاالان مطرح نکردم این موضوعو .میدونم اگه بگم جبهه میگیره

😂😂قرص پودرکنم توغذاش خخخخ