2777
2789

دکتر پروانه منصوری متخصص عمل های زیبایی شکم، سینه و اندام دارای ۱۸ سال سابقه ی درخشان دربابل و تهران با بیش از هزاران جراحی موفق در کلینیک‌های مختلف و سابقه درخشان دربیمارستان میلاد تهران https://bita.clinic/ با کلینیک بیتا آشنا شوید عمل‌های زیبایی سینه، جراحی زیبایی شکم، لابیاپلاستی، لیپوماتیک و … زیباترین اندام را از بیتا کلینیک بخواهید. بیش از هزار عمل جراحی موفق گوشه‌ای از توانمندی کلینیک بیتا است. سرکار خانم دکتر پروانه منصوری با بیش از 18 سال سابقه درخشان در کلینیکهای مختلف و بیمارستان‌های مطرح کشور نظیر میلاد تهران با راه اندازی کلینیک خود با به کارگیری کادری مجرب و بهترین دستگاه‌های بروز دنیا آماده ارائه خدمات زیبایی به شما عزیزان است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان