2777
2789
عنوان

خیانت یک زن....

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 35 پست
مردا بی وفان این یک حقیقته  ولی هستن زنایی هم که میدونن طرف زنو بچه داره و...

کاش ی روزبرسه توکشور من به مرداهم اینطور که به دخترا تلفبن میکنن تو باید خوب باشی یادبدند اونم باید وفادارباشه اصلا یادبدند این توهستی که مسوولی نه اون زن. خدایا کاش میشد همچین روزی برسه

خدايا پس كي ميخواي از اون نگاها كه حواسمون نيس به زندگي مون بندازي🤩🤩🤩🤩🤩

بنظرم ربطی به جنسیت نداره... چون برعکسشم میشه گفت... کسی که توی تعهده نباید خیانت کنه اون مقصر اصلیه اگه مردی به همسرش خیانت میکنه با یه زن دیکه مقصر اصلی اون مرده نه دوست دخترش چون مردست که متاهله و توی یه تعهدیه که باید بهش پایبند باشه و یا زنی که متاهله هم همینطور

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم مردا بی وفان ولی زنا باید روح لطیف داشته باشن

مردها بی وفا نیستند. مردها انسان هستند. زن‌ها هم انسان هستند. به حق و حقوق که می‌رسه مردها همه چیز دان هستند. اونا می‌تونند تصمیم به ازدواج بگیرند. تصمیم به طلاق بگیرند. صلاحیت قاضی شدن دارند. صلاحیت حضانت فرزند دارند. هیچ کدوم اینا رو زن نداره (مثلا)
بعد موقع مسئولیت که می‌شه هیچی را قبول نمی‌کنند. 

دروغ مردهای کثیف قانون گذار را قبول نکن و بلندگوی مردها نشو

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
حرفتون درست ولی ما زنا باید این ۵۰ درصدرو تبدیل کنیم به صفر زنای کثیف پا ندن مرد ...

به هر حال هر کاری کنیم همیشه خوبو بد وجود داره،نمیتونیم کل عالمو پاکسازی کنیم چون قدرتشو نداریم،پس بهتره شریک زندگیمونو درست انتخاب کنیم که یه بار هرز نره چه مرد چه زن

مردها بی وفا نیستند. مردها انسان هستند. زن‌ها هم انسان هستند. به حق و حقوق که می‌رسه مردها همه چیز د ...

در مورد امضات تو تل پیام بده دوباره کاربریت برمیگرده 

منم به خاطر بحث سیاسی و تاپیک گرونی قطع کردن تو تل پیام دادم برگشتم 

منتظر اتفاقات خوبم 
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز