2821
2789
عنوان

خیانت یک زن....

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 35 پست
هردو مقصرند هم اون مردی که میفته دنبال ی زن دیگه هم اون زنی که ندیده و نشناخته فورا میره خونه ی مرد. ...

حرفتون متین

ولی زن پا نده مرد خودشو اونجا بکشه هم چیزی نمیش

حرفتون متین ولی زن پا نده مرد خودشو اونجا بکشه هم چیزی نمیش

خب چرا مرده بره. چرا مرده نبابد تعهد رو یادبگیره، مردباید طوری باشه ی زن همه جورهم خواست خودشوبهش بندازه اون اینکار رو نکنه

خدايا پس كي ميخواي از اون نگاها كه حواسمون نيس به زندگي مون بندازي🤩🤩🤩🤩🤩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چرا مرده بره. چرا مرده نبابد تعهد رو یادبگیره، مردباید طوری باشه ی زن همه جورهم خواست خودشوبهش بن ...

مردا بی وفان این یک حقیقته 

ولی هستن زنایی هم که میدونن طرف زنو بچه داره و...

حرفتون متین ولی زن پا نده مرد خودشو اونجا بکشه هم چیزی نمیش

به هر حال مرده باید آدم باشه دیگه عزیزم،پس ۵۰ ۵۰ هست مختص یه جنس نیست بگیم اگه زنا این طوری نکنن این مشکلات پیش نمیاد

خیانت مرد باعث خیانت یک زن به خانوادش میشه 

خیانت مرد باعث فرو پاشیه بنیاد یک زندگی میشه 

بعد میگیم چرا زن‌ها خیانت میکنند 

اگه مردی نباشه که خیانت کنه 

زنی هم پیدا نمیشه که خیانت کنه 

از ماست که بر ماست 

🌺🌺🌺🌺

اگه مردی پیدا نشه که به هم نوع خودش خیانت نکنه همه با خوشی زندگی میکنن

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
خب زنی پا نده ...زنا باید تصمیم بگیرن  نه به خیانت

خب مردی پا نده... مردها باید تصمیم بگیرن

نه به خیانت

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
به هر حال مرده باید آدم باشه دیگه عزیزم،پس ۵۰ ۵۰ هست مختص یه جنس نیست بگیم اگه زنا این طوری نکنن این ...

حرفتون درست ولی ما زنا باید این ۵۰ درصدرو تبدیل کنیم به صفر

زنای کثیف پا ندن مرد ...

درسته ولی ما خانوما اگه یاد بگیریم به زندگی هم نوع خودمون خیانت نکنیم فک کنم خیلی از زندگیا نپاشه د ...

درسته ولی آقایون اگر یاد بگیرند به زندگی هم نوع خودشون خیانت نکنند فک کنم خیلی از زندگیا نپاشه. 

درسته هم مرد هرزه داریم هم زن

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز