2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام و درود خدمت مسئولین و عزیزانی که سایت بسیارخوب و مفید نی نی سایت را پشتیبانی میکنن و مامانای دلواپس که سر هزار دوراهی قرار میگیرن عین خودم

من خواستم تجربه خودم را به اشتراک بزارم که برای همه کمک کننده و راهگشا باشه و امیدوارم هیچ کس به مشکل نخوره

من پسر اولم را به محض اینکه دنیا اومد تو بیمارستان کودکان ختنه کردم و مشکلی نبود تا اینکه بزرگ شد و احساس کردم آلت داخل میمونه و پوست کم برداشته شده.خیلی غصه خوردم.گفتم با دستای خودم بچه مو بیچاره کردم.

خیلی جاها بردمش همه گفتن فوری بیار ترمیم بشه و اگه زود نجنبی ال میشه و بل میشه و هزار صحبت ناامید کننده و ترسناک که داشتنم سکته می کردم.تا اینکه اتفاقی رئیس اداره همسرم دکتر رسولی را معرفی کردن و بردم بهشون نشون دادم و ایشان بر خلاف همه پزشکان گفتن این بخاطر چربی اطراف آلته که آلت فرو رفته و اصلا صلاح نیست دستکاری بشه و نیاز به ترمیم نداره و اگر ترمیم بشه و پوست بیشتر برداشته بشه در بزرگسالی به زود انزالی منجر میشه.خلاصه سرتونو به درد نیارم تو همین شک ها و بی اعتمادی ها بودم که به دخترخواهرم در ترکیه و یکی از فامیلای همسرم در آمریکا گفتم عکسهارا به یه دکتر کاربلد نشون بدن و نظرشونو بپرسن که هم پزشک ترکیه و هم پزشک آمریکایی نظر دکتر رسولی را دادن و گفتن مطلقا دست نزنید که زود انزالی یا بقول خودشون پریماشور اجاکولیشن ایجاد میکنه.

این تجربه مو به اشتراک میزارم که همه استفاده کنن و زود تحت تاثیر استرس هایی که برخی پزشکان میدن و بنظر میاد که همه اش هم بخاطر سود و پول خودشونه قرار نگیرن.

من سعادت نداشتم و ختنه پسرمو پیش دکتر رسولی انجام ندادم و متاسفانه اون زمان ایشان را نمیشناختم اما دو باری که برای مشاوره رفتم مطبشون و دیدم همه چقدر آروم و راحت ختنه شون انجام میدن و میان بیرون خیلی خوشم اومد و لذت بردم.بخصوص  اینکه دیدم صادقانه راهنماییم کرد و برای مشاوره چه انلاین و چه حضوری هیچی ویزیت نگرفت و واقعا دکتر باشخصیت و محترمی بودن و پزشکان دستیارشون هم بسیار انسان بودن.

من دو تا پسر هامو اونجا ختنه کردم به پیشنهاد یکی از دوستانم اما اصلا راضی نیستم یکی مجرای ادرار تنگ شده و دوشاخه با فشار ادرار می کنه اون یکی کج در صورتی که پسر بزرگم و پیش جراح بردم دکتر فقیه بیمارستان مدائن و خیلی راضی بودم بنظرم دکتر مقیمی بیشتر از دکتر یک تاجر هست بعد ختنه هم که بردم گفت مشکلی نداره خوبه