سلام و درود خدمت مسئولین و عزیزانی که سایت بسیارخوب و مفید نی نی سایت را پشتیبانی میکنن و مامانای دلواپس که سر هزار دوراهی قرار میگیرن عین خودم
من خواستم تجربه خودم را به اشتراک بزارم که برای همه کمک کننده و راهگشا باشه و امیدوارم هیچ کس به مشکل نخوره
من پسر اولم را به محض اینکه دنیا اومد تو بیمارستان کودکان ختنه کردم و مشکلی نبود تا اینکه بزرگ شد و احساس کردم آلت داخل میمونه و پوست کم برداشته شده.خیلی غصه خوردم.گفتم با دستای خودم بچه مو بیچاره کردم.
خیلی جاها بردمش همه گفتن فوری بیار ترمیم بشه و اگه زود نجنبی ال میشه و بل میشه و هزار صحبت ناامید کننده و ترسناک که داشتنم سکته می کردم.تا اینکه اتفاقی رئیس اداره همسرم دکتر رسولی را معرفی کردن و بردم بهشون نشون دادم و ایشان بر خلاف همه پزشکان گفتن این بخاطر چربی اطراف آلته که آلت فرو رفته و اصلا صلاح نیست دستکاری بشه و نیاز به ترمیم نداره و اگر ترمیم بشه و پوست بیشتر برداشته بشه در بزرگسالی به زود انزالی منجر میشه.خلاصه سرتونو به درد نیارم تو همین شک ها و بی اعتمادی ها بودم که به دخترخواهرم در ترکیه و یکی از فامیلای همسرم در آمریکا گفتم عکسهارا به یه دکتر کاربلد نشون بدن و نظرشونو بپرسن که هم پزشک ترکیه و هم پزشک آمریکایی نظر دکتر رسولی را دادن و گفتن مطلقا دست نزنید که زود انزالی یا بقول خودشون پریماشور اجاکولیشن ایجاد میکنه.
این تجربه مو به اشتراک میزارم که همه استفاده کنن و زود تحت تاثیر استرس هایی که برخی پزشکان میدن و بنظر میاد که همه اش هم بخاطر سود و پول خودشونه قرار نگیرن.
من سعادت نداشتم و ختنه پسرمو پیش دکتر رسولی انجام ندادم و متاسفانه اون زمان ایشان را نمیشناختم اما دو باری که برای مشاوره رفتم مطبشون و دیدم همه چقدر آروم و راحت ختنه شون انجام میدن و میان بیرون خیلی خوشم اومد و لذت بردم.بخصوص اینکه دیدم صادقانه راهنماییم کرد و برای مشاوره چه انلاین و چه حضوری هیچی ویزیت نگرفت و واقعا دکتر باشخصیت و محترمی بودن و پزشکان دستیارشون هم بسیار انسان بودن.