2777
2789
عنوان

رنگ مو مارال

6029 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من موهام تا کمرمه

نصفش مشکی و نصفش قهوه ای تیره است

دو تا رنگ مو مارال خریدم با دو تا اکسیدان

راستش تاحالا خودم مو رنگ نکردم

میشه کامل و با جزئیات بگید باید چیکارکنم‌

رنگ:بلوند طلایی روشن

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

پسرم هفت ماهشه،اشکال نداره رنگ کنم

شیرخودم رو میخوره

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موهات تیره است هررنگی بزاری قهوه ی میده بهت یک رنگ بازکن بریز اکسیدانم بزن ک ن شل باشه نه سفت لایه لایه بزن ب موهات اخرم شونه کن ک همه جا رنگ بخوره ریشه های جلوتم اخر سر بزن ک زود روشن میشه اگه موادکم اوردی رنگ بعدیم همینطوری بزن

دوتا رو که فک کنم کم باشه من موهام از تو کوتاه تره دوتا رد قاطی کردم نصفش بی رنگ موند

شت

چطکری مگه رنگ میزاری

من موهام تا وسط کمرمه یه تیوپ رنگ اندازشه 😮😮

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
شت چطکری مگه رنگ میزاری من موهام تا وسط کمرمه یه تیوپ رنگ اندازشه 😮😮

واا من لایه لایه هم میزارم باز خشکه شاید چون موهام پر هست اینجوریه دوتا کاسه پر رنگ میبره بعضی وقتام نصفی بیشتر