2777
2789
فكر كنم تا حرف زدن بچه تكامل پيدا نكنه و حركت دست و بدنش تكميل نشه تست نگيرن از دختر من كه دو سالش ش ...

چکارایی انجام دادن برا تست؟؟

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اخه رفتارش خیلی جلوتر از خودشه

الان همه بچه ها اینجورین کلاا بزرگتر از سنشون رفتار میکنن چیزه عجیبه نیس . ماشالله همه باهوشن . 

فقط خانواده اس که باید این هوش و ذکادتشونو یه حای خوب به کار ببره . 

چکارایی انجام دادن برا تست؟؟

يه برگه گذاشت جلوي دخترم با مداد رنگي گفت ادمك بكش دختر من سر و دست و گوش و چشم كشيد اينو كه ديد بعدا بهم گفت بچه دو ساله تصورش ا. ادمك فقط يه سر گود و دوتا خط به عنوان دست و پا هست اما بچه هاي داراي هوش هيجاني با جزيئات ادمك ميكشن بعد حلقه هاي رنگي هوش رو ريخت جلوش رنگهارو ميگفت دخترم هر رنگ رو ميداد بهش مينداخت تو حلقه بعد هم كلا گفت حلقه هارو خودت بنداز كه همه رو درست از بزرگ به كوچيك انداخت يه مرحله هم با فلش كارت حيوانات رو ازش پرسيد و خيلي كإرهاي ديگه

الان تک تک عروسکهاشو به اسم میشناسه و حتی دفترو باز میکنه خودکارو صحیح دست میگیره و دفتر و خط خطی می ...

گرفتن خودكار يا مداد و خط خطي كردن تو اين سن طبيعيه شما مركز بهداشت هم كه ببريد از شما ميپرسه كه خط خطي ميتونه بكنه يا نه به توپ ضربه ميزنه يا نه 

الان تک تک عروسکهاشو به اسم میشناسه و حتی دفترو باز میکنه خودکارو صحیح دست میگیره و دفتر و خط خطی می ...

اینا به هوش بی ربط نیست ولی انچنان ویژه هم نیست آموزشش خوب بوده. مثل یه بچه کلاس اولی که یاد گرفته بنویسه بابا و بچه ای که تو این سن مدرسه نرفته و بی سواده. 

ولی مشخصه بچه اروم و حرف گوش کنی هست چون پسر من بینهایت تو این سن شیطون بود و بیشتر پی بازیگوشی بود.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

اینکه تو 10 ماهگی اسم عروسکهاشو بدونه و صحیح قلم به دست بگیره  یه رفتار متفاوتی میتونه باشه من پسر 10 ساله دارم عضو انجمن ریاضی ایران هست و3 سالش  که بود ضرب 3 رقم در 3 رقم بصورت ذهنی انجام میداد ولی این از اونم باهوش تره

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من کلینیک گوش تهرانرو بهتون معرفی میکنم چون کلینیک گوش تهران، یکی از جامع ترین کلینیک های گوش کشور است. این کلینیک از متخصصان برجسته ای در زمینه جراحی گوش، حلق و بینی، شنوایی و تعادل بهره می برد.

داخل سایتشون کلی مقاله در مورد علت کم شنوایی در کودکان و نوزادان،  و اینکه آیا وزوز گوش میتونه اثر عوارض واکسن کرونا باشه؟ و ویژگی یک سمعک با کیفیت چی میتونه باشه؟

خدمات کلینیک

۱. انجام آزمایشات تخصصی برای سرگیجه و عدم تعادل

۲. اقدامات درمانی برای توانبخشی سرگیجه

۳. آنالیز گوش میانی و داخلی

۴. درمان وزوز گوش

۵. تجویز و فیتینگ سمعک

۶. آزمایشات تشخیصی پایه و الکتروفیزولوژیک شنوایی

خدمات کلینیک گوش تهران هم برای اطفال است و هم بزرگسالان

برای اطلاعات بیشتر برای رزو نوبت از این مرکز تخصصی گوش می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.

02188202934

02188205806

آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، روبروی بیمارستان دی، ساختمان پزشکان دی (پلاک ۱۲)، طبقه ۹، کلینیک گوش تهران

آدرس اینستاگرام کلینیک: https://instagram.com/tehranearclinic?igshid=efk54g0xk3vy