2777
2789
عنوان

تپلی صورت😚

213 بازدید | 14 پست

خانوما گیلیسیرین با گلاب تاثیر داره ؟شبا قبل خواب بزنم ب صورتم ؟

صورتم پر جوش نشه😨

گیلیسیرین ب چونم مالید ی جوش زده همونجا

من ژله ناشتا چند روزه میخورم 

جوانه گندم با ماست بعد غذا 

اخه ۶ اسفند عروسیمه صورت لاغر ارایش خوجل نمیشه😔

شوهرم میگه تپل شو 

تپل شی جذابیتت بیشتر میشه 

من ۵۵ کیلوام قدمم ۱۶۸

حالاهم چندتا چیز میز تونت سرچ کردم حداقل صورتم پر شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا کمتر از یه ماه دبگه نمیدونم چکار کنی😶کاش زودتر شروع میکردی 

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

ببخشید تپلی چه ربطی به سایز پا داره؟🤔

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

تلاشت رو بکن عزیز 

اما الان اینقدر با آرایش و گریم کار میکنن آرایشگر ها که حسابی تغییر میکنی

ولی بنظر منم دختر ظریفش خوبه 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بنظرت جوانه گندم و ژله ناشتا تاثیر داره؟

والا من خودم صورتم تپله  

هرکاری میکنم که تپلیش کم بشه

ولی میگن ناشتا آب خوردن هم موثره و این عادت من از بچگی بوده

هر چیزی که باعث چاقی بشه حتما تپلت میکنه صورت رو حتی خواب فک کنم تپل کنه 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم