2789
عنوان

سقط کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 63 پست
مامانم میگه فقط دکتر شیاف میده تو بیمارستان هم اذیت میشی هم کورتاژ

بنظرم اگه دکترت مطمئنه با دارو کامل سقط میشه دارو بگیر استفاده کن و گرنه کورتاژ کنی همون هزینه رو میدی تازه عوارضشم از دارو بیشتره

جان و جانان منین💕
آره اونجوریه جاری و دوستم تازه سقط کردن یکی ۲ میلیون و اون یکی یک و نیم هزینه دارو کرده 

با نسخه پزشک فک نکنم اینقد گرون در بیاد 

❤زمانی که به آنچه میخواهی، نمیرسی غمگین نشو زیرا خداوند در فکر چیز بهتری برای توست❤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

به نظرم صبرکن.من خودم دوسال پیش توی هفته نهم قلب ضربان نداشت دکترم گفت دوهفته دیگه بیااگه ضربان نداشت دارو بدم برای سقط.ولی دقیقا بعددوهفته خواب بودم که دل درد شدم وخونریزی شدید داشتم وسقط شد.شماهم صبرکن طبیعی سقط بشه راحت تری

اوووو چ خبره

آره عزیزم قیمتها همینطوری هست یه جا هم خالم نشون داد ششصد گفت مامانم میگه نمیشه اعتماد کرد

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
با نسخه پزشک فک نکنم اینقد گرون در بیاد 

نمیدونم دقیق نسخه پزشک بود یا چی 

جاریم خودش نخواس ضربان داش سقط کرد ولی برا دوستم تو شکمش مرده بود فک کنم برا این نسخه پزشک بود

جان و جانان منین💕
به نظرم صبرکن.من خودم دوسال پیش توی هفته نهم قلب ضربان نداشت دکترم گفت دوهفته دیگه بیااگه ضربان نداش ...

عزیزم خیلی درد دارم بدنم باد کرده خیلی زیاد خفگی دارم شما هم اینطور بودی

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

[QUOTE=80796547]آره عزیزم قیمتها همینطوری هست یه جا هم خالم نشون داد ششصد گفت مامانم میگه نمیشه اعتماد کرد[/QUOTاگه جنین مشکل داره صبر کن خودش سقط میشه .منم بارداری اولم کورتاژ شدم 

❤زمانی که به آنچه میخواهی، نمیرسی غمگین نشو زیرا خداوند در فکر چیز بهتری برای توست❤
شیاف که راحته.میخوری تا فوقش یه روز بعد جنین دفع میشه.برو بیمارستان دولتی

شیاف نمیده که دولتی

[QUOTE=80796547]آره عزیزم قیمتها همینطوری هست یه جا هم خالم نشون داد ششصد گفت مامانم میگه نمیشه اعتم ...

کورتاژ عوارض داشت برات گلم

من دارو سقط رو ۶ ماه پیش ۳۰۰ خریدم ولی بقایا موند و رفتم بیمارستان لاله با ۱۷۰۰۰۰۰ برام کورتاژ کرد . ...

آره عزیزم‌جاهایی که ارزون میدن بقایا می‌مونه اون روز یه خانم از شهرستان اومده بود سه ماه پیش سقط داشت بقایا مونده بود اومد کلی پول داد به همین دکتر که اونو دفع کنه