2777
2789
عنوان

پزشکا بیان

470 بازدید | 12 پست

من توسن بیست ویک سالگیم

لیسانس شیمی درسمم خوبه😔

ولی عجیب چندماهیه که دلم میخواد پزشکی بخونم

دیرنیست؟

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه باوو هیچ وقت برای هیچ کاری دیر نیست جمله استاد روحی      

😂راستش باید از صفرشروع کنم نه کتاب دارم هیچی

😂راستش باید از صفرشروع کنم نه کتاب دارم هیچی

از صفر شروع کن تو جون بیماراتو نگیر خودم برات کتاب میخرم ۱۰ سال دیگه دکتر شو ولی دکتر شوعه😂😂😂😂

روح ها همیشه هستن اما خستن مال داستانام نیستن
از صفر شروع کن تو جون بیماراتو نگیر خودم برات کتاب میخرم ۱۰ سال دیگه دکتر شو ولی دکتر شوعه😂😂😂😂

😄میدونم چیمیگی راستش میشناسم دوستم پزشکه باور کن همه درساشو دوشب قبل امتحان میخونه یه دوازده یا ده میگیره میگ پاس شدم اخه این چ دکتری میشهخدامیدونه

شوهر من پزشكه كه خوابيده 😐😂 ولي ديدم ديگه داستان داره عمومي بود باز خوند واسه تخصص چقد سخت بود 😐 حالا تخصص داره داره مي خونه واسه فوق تخصص 

من كلا نمبينمش روزا  عمل داره بيمارستان تا ظهر  عصر مطب ديگه تا مياد خونه ١١،١٢ شب ميشه 

ديگه ١٢ خسته 😐😂 مي خوابه اينم از زن پزشك بودن و خود پزشك شدنم سخته 

hair coloris ~ hair keratin 
😄میدونم چیمیگی راستش میشناسم دوستم پزشکه باور کن همه درساشو دوشب قبل امتحان میخونه یه دوازده یا ده ...

اسمشو بگو از صدکیلومتریش رد نشیم اومد نزدیکمون جیغ بکشم    

روح ها همیشه هستن اما خستن مال داستانام نیستن
شوهر من پزشكه كه خوابيده 😐😂 ولي ديدم ديگه داستان داره عمومي بود باز خوند واسه تخصص چقد سخت بود 😐 ...

نامزد قبلیم پزشک بود که سراین چیزا بهم خورد،کاری ندارم اصن  خودم علاقه دارم چون اون بخاطر این شرایط نذاش من پزشکی بخونم گف نمیخام بیام خونه ببینم تونیستی حالا منم میخام برعکس عمل کنم چون علاقه خودمه

نامزد قبلیم پزشک بود که سراین چیزا بهم خورد،کاری ندارم اصن  خودم علاقه دارم چون اون بخاطر این ش ...

ديگه بايد زن اون ميشودي تو واسه خودت بودي اونم واسه خودش 😐😄

علاقه درسته ولي ببين ميتوني تا اخرش بري الان پزشك عمومي دارمد زياد نداره اين همه خونده هزينه مطب  باز كنه  بعد باز تخصص فوق تخصص اونجاست نفس راحت ميكشي ولي باز همايش كنفرانس تحقيق درس پش درس اگه بخواي پزشك خوب معروفي شي نا اينكه يه مطب  بزني به همون دلت خوش باشه  كلا استرس حال بيمار عملش خوب نبوده مثلا و مهمتر جون يه انسان زير دستاته كلا خستگي زياد داره  پزشكي از دور قشنگه عزيزم 

ولي هيچ كاري دير نيست ولي تونستن و جا نزدن تو اون كار خيلي مهم تره 

hair coloris ~ hair keratin 
چرا دیر باشه عزیزم هنوز خیلی جوونی حتما بخون ایشالله موفق میشی  با جمله دیر شده موقعیتای زندگی ...

ممنونم عزیزم

ديگه بايد زن اون ميشودي تو واسه خودت بودي اونم واسه خودش 😐😄 علاقه درسته ولي ببين ميتوني تا ...

ممنونم گلم ازتوضیحاتت