2777
2789
عنوان

عروس 79یی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3409 بازدید | 229 پست
نمیدونم جاش هست یا نه ولی وقتی سنت بشه بیست اوج نیازت شروع بشه کسی نباشه برطرف کنه نخوای دست به گناه ...

وقتی 40 سالت بشه 

دو 3 تا بچه بزرگ داشته باشی و بخوای عروس دوماد بگیری 

و کمردرد و پادردو ضعف اعصاب داشته باشی و ی شوهر رومخ

میگی چ اشتباهی کردم ک زور شوهرکروم و چیزی از زندگی نفهمی م همش بشور بپز .....

عشقای قبل از تو سوء تفاهم بود
واقعا واست متاسفم ک اینقد بد حرف میزنی......دختر و پسر حتما اونقد شرایط شو داشتن و آمادہ بودن.ک.عقد ...

وقتی مادر عروس میگه دخترم هنوز بچس باید چن سال عقد بمونه بعدا بره سر خونه زندگیه خودش 😐😕😕😕😕😕😕😕

ینی شرایط ازدواج رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عشقای قبل از تو سوء تفاهم بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙉 چون واقعا بچس نمیدونه از زندگی چی میخواد فقط میخواد شوهر کنه برای هیجانش 

این طرز تفکر شماست، ی دبه بگیر یا خمره واسه دخترت نگه دار. 

وقتی اینطور به کسایی که18سالگی ازدواج کردن توهین میکنی توقع داشته باش همین طورم جواب بگیری. 

وقتی 40 سالت بشه  دو 3 تا بچه بزرگ داشته باشی و بخوای عروس دوماد بگیری  و کمردرد و پادرد ...

مگه من به زور شوهر کردم؟ بابام گفتش اگه نظر منو میخواید پسره و خانوادش خیلی خوبن حالا هر چی دخترم بگه. 

وقتی بچتو سی سی پنج شوهر بدی تا چهل سالگی بزور بچه بدنیا بیاره که اعصاب بچه داری نداشته باشه و شوهرشم چهل سالش باشه اونم قع میفهمی. 

در ضمن اگه شوهر شما الان رو مخته بنا نیست ماهم اینطور بشیم. 

اینم ی مسئله دیگه که مگه فقط متاهلا کمر درد میگیرن؟؟؟ 

ی چیز دیگه ما معلم چهل ساله متاهل و مجرد داریم متاهله انگار بچه اون مجردس.

شما بی زحمت تو فکر همون دبه باش. 

وقتی مادر عروس میگه دخترم هنوز بچس باید چن سال عقد بمونه بعدا بره سر خونه زندگیه خودش 😐😕😕😕😕😕😕 ...

منکہ نمیدونستم مادر عروس ھمچین حرفی زدہ.....اگ زدہ چرا شوھرش داد؟؟؟؟؟؟ بعدشم ۱۸ سال ھمچین بچہ ھم نیس

لطفا با حرفامون با کارامون مرحم درد ھای ھم باشیم نه زخم......                                                                       لطفا برای حاجت رسیدن ب حاجتم ھرچند تاکه میتونین صلوات مھمونم کنین.....شاید قلبتون انقد پاک باشه ک حاجت روا شم........                    
پ چیو دانلود کنم ؟ن خراسان رصوی ام

خب پس همان دیگه امسال اون دانشگاه ها فقط همان رشته ها رو پوشش میدن .‌ اگر علاقه دارید انتخاب کنید حالا چه دولتی چه آزاد ( مثلا علوم تحقیقات تهران فقط ادبیات فرانسه داشت) اگرم نه که ادامه بدید برای کنکور . 

سلام من رو به امام رضا(ع) برسانید لطفا.