2777
2789
عنوان

عروس 79یی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3409 بازدید | 229 پست
۷۹ که خوبه ۱۹ سالشه دیگه 

دقیقااا

19 سالشه

یجورای من حس کردم بوی حسادت نسبت به مسئله ای توش بود..چون ازدواج به خود فرد بستگی داره

آدم اگه ببینه یکی را به زور و کتک و اجبار دارن شوهر و حتی زنش میدن باید دخالت کنه ولی درمسائل که خود فرد با درایت عقل خودش نه

که تازه بیان بگن وای عروس نرسیده بوده

اتفاقا اقا دوماد ترگلشو برداشته

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید

متولد79خوب که نیست ولی حداقل به سن قانونی رسیده! اما بازم من زیر 20رو اصلا قبول ندارم برای ازدواج

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیی خوبخ ک‌ نگااه کالا دارن

😂

خوبه حداقل میوه میدوننش گفتم پتدری چیزی میدونن

واقعا ناراحت نشدن از این حرف

ایشالله خوبشخت شه

۱۹  واسه کسی ک این حرف و زده خیلی زیاد بوده ها

یادم تورو فراموش..
ببخشید خاک بر سرشون 😑

واقعا واست متاسفم ک اینقد بد حرف میزنی......دختر و پسر حتما اونقد شرایط شو داشتن و آمادہ بودن.ک.عقد کردن.....

لطفا با حرفامون با کارامون مرحم درد ھای ھم باشیم نه زخم......                                                                       لطفا برای حاجت رسیدن ب حاجتم ھرچند تاکه میتونین صلوات مھمونم کنین.....شاید قلبتون انقد پاک باشه ک حاجت روا شم........                    

بنده خدا تو کلاس آموزش زایمان یه دختره بود متولد 82 بود تا الانم دیگه بچش باید یک ماهش شده باشه 😄

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
من ۷۸ م ۹۶ عروس شدم  سن قانونیه دیگ!! چیش عجیبه! اولین خاستگارممم ۷۴ بوذ ولی شوهرم ۶۴ تبری ...

اختلاف سنی تون زیاده، چطور همو درک میکنین؟

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.

منکه اصلا نمیتونم تصور کنم دخترامو زود شوهر بدم

باید مثل خودم دانشگاه رو تموم کنن و  برن سر کار، مستقل باشن بعد با یک نفر هم سطح و مدرک خودشون ازدواج کنن.

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
دقیقااا 19 سالشه یجورای من حس کردم بوی حسادت نسبت به مسئله ای توش بود..چون ازدواج به خود فرد بستگی ...

یجوری باب شده دیر ازدواج کنن انگار هرکی سن بالا ازدواج کنه خوشبخت میشه مهم انتخاب درسته

دختری در من ساز امیدواری میزند😍⚘
نوه عمه ی من ۸۵ ایه الان ۲ ساله صیغس یه پشت چشمیم نازک میکنه واسه ما😂😂😂😂

شوووووووووخخخخخخخخییییییییی میکنی ؟ 

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷