2777
2789
عنوان

عروس 79یی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3409 بازدید | 229 پست
اره پرسیدم این ازاده اره ایراد داره با کروم امتحان کن . لینک رو کپی کن اونجا بزن درست میشه . بله الب ...

دولتی رو حتما به منم خبر بده ممنون درخاست میدم قبول کن 

اگه دولتی میاد که چرا ازاد رو بنویسم ها؟

دولتی رو حتما به منم خبر بده ممنون درخاست میدم قبول کن  اگه دولتی میاد که چرا ازاد رو بنویسم ه ...

من مامانم میگفت محض احتیاط بنویس . نمیدونم میخواین بنویسید جواب دولتی که اومد هر کدوم بهتر بود برید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دولتی رو حتما به منم خبر بده ممنون درخاست میدم قبول کن  اگه دولتی میاد که چرا ازاد رو بنویسم ه ...

فقط باز فکر کن چون اینا با خودشون درگیرن . ۴۰ تومن پول کمی نیست بابت کارت . مشورت بکن بعد اقدام کن

بعد کمپین میزنن که دخترا نباید زود ازدواج کنن .. والا الان دترای دهه هشتادی خودشون میخوان ازدواج کنن کسی هم زورشون نکرده.. زمونه عوض شده.. انگار فقط ما دهه شصتیا سوختیم..

اومدم بگم زود ازدواج نکنین سخته مسیولیت زندگی هر  چی زودتر باشه آدم زودتر پیر میشه داغون میشه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
الان اعضای کمپین کال های شوهرکرده که اتفاقااااا همشون خوشبختن و با وجود سه تا بچه تحصیلکردن و همه شر ...

توهین نکن عزیزم 

من هجده سالمه ازدواج کردم، هجده سالمه سن عقلم زیاده، لابد اونایی که شما دیدی سن عقلشون کم بوده، 

کال ازدواج کرده چیه،؟ باید 29.30باشیم بگن میده عذر میخوام کسی بخودش نگیره، ترشیده؟ 

دختر اگه هجده سالگی خواهان خوب داشته باشه ازدواج میکنه، مطمئن بیشتر اون افرادی که میگن شوهر نمیکنم و فلان خواهان خوب ندارم، اینو بچشم دیدم. 

نمیدونم جاش هست یا نه ولی وقتی سنت بشه بیست اوج نیازت شروع بشه کسی نباشه برطرف کنه نخوای دست به گناه بزنی همش مبارزه کنی و یکی پیشت نداشته باشی موقع غم و ناراحتی آرومت کنه اونموقع قدر ی همسر خوب که با چشم باز انتخاب بشه رو میدونی.