2777
2789
عنوان

خواستگارعجیب

373 بازدید | 29 پست

سلام خانما امشب مادر دوست پسرم زنگ زد که بگه کی بیان برای اشنایی یعنی قرار این بود....ولی وقتی مادرش زنگ زده به خالم گفته که پسر من وضعیت مالی خوبی نداره ،،خانواده ما مذهبیه ،،،اینا بچه ان دارن احساسی تصمیم میگیرن ودر اخر گفته خودتون سبک سنگین کنید و نتیجرو بگین...خیلی به ما برخورده نمیدونم چی کنم😞😞از طرفی پسررو خیلی دوسدارم و بهم ثابت شده از طرفیم رفتار مادرش اصلا مناسب ی خواستگار نبوده و به غرورمون برخورده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم دیگه برخوردن نداره، منم با نامزدم دوست بودیم قبل ازدواج، این حرف و حدیثا همیشه بوده چون کسی که اینجوری ازدواج میکنه انتخاب مادر اون اقا نیست و خوب طبیعتا یه مخالفت هایی یا یه سری حرف و حدیث هایی همیشه هست. 

خداجوووونم شکرت            

چند سالته؟آقا چندساله ن؟؟مادرشون مخالف شما هستن به قطع

و این خاستگاری نبوده اتمام حجت بوده عزیزم🙄

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

مخالفن و معمولا با حرفهای حسابی که درمورد مساله مالی واحساسات جوانی و عدم تفاهم فرهنگی گفته، متاسفانه،ازدواج راحتی نخواهدبود بامشکلات همراهه اگر عقلت غلبه کنه باید جواب منفی و اگر احساس مهم تره مثبت،حرف حساب زده مادره

سراسر زندگی من معجزه بود