2777
2789
عنوان

ایده بدین برای خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 27 پست

دقیقا منم همین کارو میکنم مثلا امروز فقط ی پرده میشورم نصب میکنم.فردا دو سه تا کابینت رو مرتب میکنم.پس فردا گاز و پشتش رو تمیز میکنم.اصلا هم بهم فشار نمیاد البته من با خونه تکونی خیلی زیاد مخالفم به نظرم کل سال اگه مرتب باشیم خیلی اذیت نمیشیم

من سه ساله دست نزدم به فرشا و پرده ها.کابینتام دو سه بار پاک کردم😁😁😁😁😁😁😂

اوووه. پس خونه تكوني عظيمي بايد انجام بدي موفق باشي 🤗🤗

آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اگه میتونی اتاقا رو بریز بیرون فرشاشو بده قالیشویی .کمد و دیوار و رختخواب و اینا رو در بیار .اتاقو بشور بزار سرجاشو دوباره.بعد هال بعد پذیرایی و بعد آشپزخونه و حمام و ینا.

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️
نه-به-خانه-تکانی#   ‍

خوب باید خونه رو حداقل سالی یه بار اساسی تمیز کنیم دیگه.حالا به بهانه عید باشه چه بهتر

ارامشی که اکنون دارم مدیون انتظاریست که دیگر از کسی ندارم

وای اگه اشپزخونتون همیشه مرتب و تمیز باشه نیاز ب این همه فشار برا تمیزیش نیست

مثلا اصلا نارین رو در و دیوار و پست و روی گاز و کناره هاش روغن بمونه.با محلول اب و سرکه و جوش شیرین همیشه یا هفته ایی سه بار همه جاشو پاک کنین

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️