2777
2789

منم فقط‌ یکی دو روز بعد پانکچر درد داشتم

قبلش هیچی.راستی الان که داری آمپولا رو میزنی اصلا خم و راست نشو.چیز‌سنگین بلند نکن.جاروبرقی هم ممنوع.آب هم زیاد بخور.ذخیره ت چقدره؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم فقط‌ یکی دو روز بعد پانکچر درد داشتم قبلش هیچی.راستی الان که داری آمپولا رو میزنی اصلا خم و راس ...

جدی این کارارو انجام ندم ؟ ذخیره م تا حالا آزمایش ندادم ولی خب دکار نصر کلا پلی کیستیک هارو دوس داره که من نیستم خخخخ

من عاشق نی نی ام
جدی این کارارو انجام ندم ؟ ذخیره م تا حالا آزمایش ندادم ولی خب دکار نصر کلا پلی کیستیک هارو دوس داره ...

نه انجام نده چون تخمدانهات داره تحریک میشه و حسابی تپلی میشه ممکنه اذیت شی.خیلی مواظب باش.اگرم ذخیرت در حد هایپر شدنه پروتئین و آب و مرغ و ماهی زیاد بخور

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه انجام نده چون تخمدانهات داره تحریک میشه و حسابی تپلی میشه ممکنه اذیت شی.خیلی مواظب باش.اگرم ذخیرت ...

نه خواهر در حد هایپر نیستم ولی چشم مراقبم 

من عاشق نی نی ام
نه خواهر در حد هایپر نیستم ولی چشم مراقبم 

اتفاقا من شنیدم دکتر نصر سن خیلی براش مهمه و اکثر بیمارای ذخیره ی پایین داره