2777
2789

ﻳﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ ﺩﺍﺩﻡ ﻧﻮﺷﺘﻢ; خیلی ﮔﺎﻭی !

ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ میگه :

ﺷﻤﺎ کی هستی ؟ ﻣﻨﻮ ﺍﺯ ﻛﺠﺎ ﻣﻴﺸﻨﺎسی؟

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

چکمه؛ نوشته یک مربی مهد کودک 😍😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

چند سال پيش که در مهدكودكي با بچه های ٤ساله کار می کردم می خواستم چکمه های یه بچه ای رو پاش کنم ولی چکمه ها به پای بچه نمی رفت. بعد از کلی فشارو خم و راست شدن، بچه رو بغل كردم و گذاشتم روی میز، بعد روی زمین... و بالاخره با هزار جابجایی و فشار چکمه ها رو پای بچه كردم و یه نفس راحت كشيدم که...

هنوز آخیش گفتنم تموم نشده بود که بچه گفت :این چکمه ها لنگه به لنگه است!

ناچار با هزار زور و اینور و اونور شدن و در حالی که مواظب بودم که بچه نیافته  تا بالاخره پوتین های تنگ رو یکی یکی از پای بچه درآوردم  و باز با همان زحمت زیاد پوتین ها رو این بار دقیق و درست پای بچه كردم که لنگه به لنگه نباشه.

در این لحظه بچه گفت این پوتین ها مال من نیست!

من با یه بازدم طولانی و سر تکان دادن که انگار یک مصیبتی گریبان گیرم شده، با خستگی تمام نگاهی به بچه انداختم و بهش گفتم آخه چی بهت بگم؟ دوباره با زحمت بیشتر این پوتین های بسیار تنگ رو در آوردم

وقتی کار تمام شد از بچه پرسيدم :خوب، حالا پوتین های تو کدومه؟ بچه گفت: همین ها! این ها پوتین های برادرمه ولی مامانم گفته اشکالی نداره می تونم پام کنم...

من که دیگه خونم به جوش اومده بود ،سعی كردم  خونسردی خودم رو حفظ کنم و دوباره این پوتین هایی رو که به پای بچه نمی رفت به پای اون بکنم...بعد از اتمام کار یک آه طولانی كشيدم  و پرسيدم :خوب، حالا دستکش هات کجا هستند؟ توی جیبت که نیستن...

بچه گفت:

توی پوتین هام بودن دیگه😱😱😱😱😱😱😱😱

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمه خیلی وقت بود رفته بود بازار  وقتی اومد به شوهرش

گفت یه زنگی می زدی حالمو می پرسیدی.

شوهرش اس ام اس های بانکو نشونش داد و گفت:

پیامای سلامتیت دائم میومد

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان
دو تا گوجه با هم دعوا میکنن ی گوجه سبز میاد جداشون کنه میگن سید تو دخالت نکن

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

معلم ریاضی ضرب میپرسه از بچه ها میگه دو،دوتا پسره میگه ۴تا  بش ۴تا گردو میده

از جفر میپرسه سه.سه تا جفر میگه ی گونی 😐😁😂

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

دقت کردین وقتی مهمون میاد

آشغالای ریزِ روی فرش چقدر گُنده می‌شن و به چشم میان؟!

اصلا بعضیاشون میان جلو سلام علیک می‌کنن رد میشن!

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

‏بعضیا منتظرن فحش بدی، بیان بگن “شما با فحش دادن شعورتونو میرسونید”

یه‌مدت فحش نمیدادم تا اینکه یکی گفت با فحش ندادن نمیتونی بی‌شعوریتو مخفی کنی :((

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 

لباسشویی ما خیلی بافهم شعوره اصن نگاه نمیکنه لباس چ رنگی بش دادی نگاه میکنه ببینه چ رنگی بت میاد همونو تحویل میده،،تازه خیلی هم اجتماعی و دوستانس وقتی میزاریمش رو حالت خشک کن میاد تو حال و پذیرایی دور میزنه سلام علیک میکنه میره سرجاش

ﺧﺎﻃﺮﺍﺕ ﯾﮏ ﻣﺘﺎﻫﻞ : ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﺣﻤﻮﻡ ﻭﻗﺘﯽ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﯿﺎﻡ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﮔﻔﺘﻢ ﯾﮑﻢ اذیت ﮐﻨﻢ ﺧﺎﻧﻮﻣﻢ رو ... ...

این همون خاطره جومونگ وارد میشود ی کاربر نیس؟