2777
2789
عنوان

فاز جاریم چیه

319 بازدید | 19 پست

خانومه یه جاریم نزدیکمه سه کوچیکه فرقمون من خیلی اهل رفت وآمدم یعنی دوست دارم برم وبیام ولی این کارو حس میکنم باعث آزار البته از نظر خودم  

خیلی دیر میرم خونه اقوام مثلا بعد عید یک بار رفتم خونه جاریم 

دوماه پیش قرار بود برم خونه دوستش که تابستون اومده بود خونمون به جاریم زنگ زدم میخوام بیام خونتون از اونجا هم برم خونه دوستت گفت باشه خوش اومدی چند دقیقه بعد زنگ زد گفت نیا بابای دوستم خونشونه 

من ناراحت شدم  چون میتونست بگه بیا خونه ما خونه دوستم بعدا میریم  حالا بگذریم من پیام دادم و تو پیام بهش فهموندم .تا چند روز پیش شام دعوتمون کرد منم رفتم 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیای خوب باهام رفتار کرد آخر شب  ۴ تا از  جاریا  بودیم  کنار شوهرامون جرات وحقیقت بازی کردیم  برگشت به من اون افتاد گفت بوسم کن منم چندشم شد  بعد ولی به زور بوسیدم  همون موقع داشتم میومدم خونمون زیاد محل نداد نمیدونم چش شد   

بعد منم گفتم شما هم بیایید گفت من بدون دعوت نمیام 

خیای خوب باهام رفتار کرد آخر شب  ۴ تا از  جاریا  بودیم  کنار شوهرامون جرات وحقیق ...

چندشت شد جاریتو ببوسی؟مگه کوفت داره بدبخت؟ واقعا که. حق داشته خب

مجردم.  باردار نیستم. سینگلم . پریگننت نیستم. نات گیلیلیلی. نات نی نی. تیکر ایز فور ودینگ   

من گفتم نیا به درک اومدیم خونمون دیشب پیام داده وحرف زده منم جواب دادم بهم گفت بیا خونمون منم گفتم بدون دعوت نمیام حرفشو به خودش زدم  گفت بیام دنبالت دلم برات تنگ شده قربونت برم .

گفتم آره جون عمت 

گفت به خدا راست میگم   

چندشت شد جاریتو ببوسی؟مگه کوفت داره بدبخت؟ واقعا که. حق داشته خب

من اغلب کسی رو نمیبوسم به جز مامانم وشوهرم وبچه هام  

روبوسی با محکم بوسیدن بده آخه 

گفت گونه مو محکم بوس کن فکر کن 

فقط یه سوال . شما با به دوست جاریت چیکار داری بری خونشون ؟؟؟

اون منو خونه جاریم چند بار دید گفت ازت خوشم اومد اینا  تابستون با جاریم اومد خونمون بعد به من میگفت تو هم بیا  

منم گفتم برم