2777
2789
عنوان

خانماسوال

107 بازدید | 13 پست

اونایی که متفورمین میخورین،معدتون ترش نمیکنه؟من ازروزی که میخورم معدم حساس شده شربتم میخورم فایده نداره

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

اره معده رو داغون میکنه سعی کن وسط غذابخوری

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزيزدلم برا من تاحالا همچين چيزي پيش نيومده

خب خداروشکر،برامن که داره اذیتم میکنه دکترم اندازه یک ماه برام نوشته

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

اره معده رو داغون میکنه سعی کن وسط غذابخوری

اره مرسی که گفتی ایندفعه باغذامیخورم

متاسفانخ مزخرف ترین قرصه من مثل جنازه میشدم همش زیر سرم بودم

معده رواذیت میکنه

من اشتهام کورشده بود

پس چرابرامن اشتهام کم نمیشه فقط معدم ترش میکنه

خب خداروشکر،برامن که داره اذیتم میکنه دکترم اندازه یک ماه برام نوشته

كاش گلوكوفاژ ميگرفتي حميده جان برا مرك آلمان هس

خيلي خوبه 

تنها چيزي كه كيستاي منو اب كرد

يـه صـلوات بـرا سلامتي خونوادم ميـفرستي؟😍
كاش گلوكوفاژ ميگرفتي حميده جان برا مرك آلمان هس خيلي خوبه  تنها چيزي كه كيستاي منو اب كرد

اخه دکترم اینوبرام نوشت،البته من بایدهمراه غذامیخوردم که نخوردم براهمین اذیتم میکنه

كاش گلوكوفاژ ميگرفتي حميده جان برا مرك آلمان هس خيلي خوبه  تنها چيزي كه كيستاي منو اب كرد

کیستای ریزداشتی عزیزم؟