2777
2789

والا ما منطقه ای که میشینیم آبش رسوب زیادی داره یعنی شب تا صبح بمونه تو ظرف شیشه ای قشنگ صبح دورش جرم بسته برا همین آب خوردنمونو میریم از یکی از دهات های نزدیک میاریم آبشم آزمایش شده اس خیلی خوبه

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ۲۰ لیتری سورپرایز میخریم، پمپش هم خریدیم

بعد از تموم شدن باید ظرفش رو تحویل سوپرمارکت بدی یکی دیگه بگیری، خوبه به صرفه ست

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏
مام ابمون همینه.

شمام برین از دهات بیارین

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

چند؟

شوهرم میخره فکر کنم ۱۳۰۰۰ تومن، البته پول آبشه فقط

بار اول باید پول آب و ظرفش رو با هم بدی که فکر کنم ۲۵ تومنه، از سری های دیگه ظرف رو تحویل میدی آب میگیری که فقط پول آب رو ازتون میگیرن

پمپش هم ما ۲۰ تومن خریدیم تابستون الان نمیدونم چنده

شوهرم میخره فکر کنم ۱۳۰۰۰ تومن، البته پول آبشه فقط بار اول باید پول آب و ظرفش رو با هم بدی که فکر ک ...

عزیزم از کجا باید پمپ و وسایلشو خرید؟احتما باید از اون اب سرد کنا داشته باشیم یا بدون اونم میشه؟

عزیزم از کجا باید پمپ و وسایلشو خرید؟احتما باید از اون اب سرد کنا داشته باشیم یا بدون اونم میشه؟

نه آب سرد کن نمیخواد، روی زمین میذاریش و پمپ به سر طرف ویل میشه

سوپرمارکت ها معمولا دارن، از سوپرمارکت محله تون سوال کنین اگه نداشت فروشگاه های زنجیره ای مثل افق کوروش حتما دارن، ما از سوپرمارکت سر کوچه مون میخریم

آب معدنی رویال 1 لیتری واتا ، آب معدنی 1.5 لیتری نستله ، آب معدنی 1.5 لیتری اکساب ،  آب معدنی 1.5 لیتری دماوند ، با قیمت مناسب در تخفیفان مارکت شما می توانید به راحتیاشتراک آب معدنی داشته باشید و خرید آب معدنی را انجام دهید