2777
2789
عنوان

شوره سر

| مشاهده متن کامل بحث + 8233 بازدید | 48 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه نباید بشوری. باید بمونه روی سر. تا هر وقت که خواستی بری حمام. از دکتر پرسیدم گفت نیاز به استحمام ...

فدات مرسي عزيزم از چيه اخه خارش

نه من آنم كه تو داني...نه تو آني كه هماني...

سلام دوستان من یه چیزی میخوام بگم بهتون 

شوره سر دو نوعه شوره چرب مقاوم و خشک مقاوم درمانش هم متفاوته اگه بهم بگید از چه نوعی شوره دارید شاید بتونم کمک کنم

من عاشق مهدی شدم همه زندگیم فدای یه تار موی عشقم شد 

منم داشتم ولی چون خودم کارم دارو هستش گفتم شاید بتونم به کسی که این مشکل رو داره کمک کنم

شوره چرب مقاوم کف سر هستش و میچسبه به ساقه مو و با ناخن که بکشی زیر ناخن یه چربی سفید رنگ داره و روی لباس نمیریزه فقط درشت درشته و تو موها مشخصه 

ولی شوره خشک ریزه و مرتب همه جا در حال ریخته یعنی برس بکشی بدتر میریزه پایین

از من مورد اول بود تیکه درشت و حال بهمزن. اما خداروشکر با این دارو خوب شد.

از شامپوی معمولی هم استفاده میکنم تو حموم.

هفته ای یکبار از قطره میزنم دیگه شوره نمیزنه و نمیخاره

😍😍😍😍😍
خدانکنه. دکتر گفت چربی پوست سر زیاد میشه. ریشه مو جای نفس کشیدن نداره بعد شروع میکنه به خارش.

أهان ممنون عزيزم ايشالا هم به ارزوي امضات برسي

نه من آنم كه تو داني...نه تو آني كه هماني...

من خودم از شامپوی ACMکه فرانسوی هستش استفاده کردم برای هردونوع شوره شامپوی جداگونه داره  ماه اول هفته ای دوبار و از ماه دوم هفته یکبار باید استفاده بشه چربی کف سر رو کنترل میکنه و واقعا معجزه میکنه در ضمن برای هر درمانی جهت پوست و مو یه پروسه زمانی سه ماهه باید کامل بشه😊

بله. كُل تار من از داروخانه ميخرم. تنها چيزيه كه من استفاده كردم و جواب داد. كلي شامپوي خارجي مصرف ...

چه خوب حتما میگیرم.مرسی عزیزم

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...