2777
2789
عنوان

رفلاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 33 پست
بیخود مسخره میکنن خودم بچه ریفلاکسی دارم باهمین علایم ک گفتی

خودم مطمئنم که داره هروقت میگم شوهرم میخنده میگه هرچی میشه میگی رفلاکس ولی فردا حتما مشخص میشه ایندفه دیگه دکتر باید برام یکاری کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سونو نوشت برام یکی از دکترا وقتی پسرم دوماهش بود شوهرم نذاشت ببرم

ای وای من. عزیزم اگه دوماهگی میرفتی شاید تا الان خوب میشد. لطفا دیگه به حرف کسی گوش نکن. 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
بردم اولا یه دکتر بهم گفت داره رانیتیدین داد وقتی دوماهش بود همه کلی دعوام کردن که چراااا دارو میدیو ...

اتفاقا منم ماه اول بردم دکتر رانیتیدین نوشت یه دره خودم خوردم دزدم زهره ماره ندادم اصلا بهش رفتم سونو گفت رفلاکس نداره گفتم خوب شد ندادم الان بهتر شده ۴ ماهشه حتما پیگیری کن راحت سه بچ

ای وای من. عزیزم اگه دوماهگی میرفتی شاید تا الان خوب میشد. لطفا دیگه به حرف کسی گوش نکن. 

اره واقعا چشم حتما عزیزم اون موقع به شوهرم گفتم اکه چهار پنج ماهه دیگه بفهمم رفلاکس داره دارواشو نمیدم تو و بابات بدین انقد که عصبیم کردن

اره واقعا چشم حتما عزیزم اون موقع به شوهرم گفتم اکه چهار پنج ماهه دیگه بفهمم رفلاکس داره دارواشو نمی ...

من دخترم بعد ی هفته شروع شد رفلاکسش.....۴۰ روز شبانه روز گریه کرد چون کولیکم داشت. ی دکتر گفت فقط زانتاک بده‌ همون رانیتیدین ولی خارجی. الان ۳.۵ ماهش خداروشکر تقریبا خوب شده. توام از دکتر بپرس زانتاک بهتر براش یا رانیتیدین

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
صد درصد  شک نکن ببردکتر

مرمری جون سلام گلم. میگم شما رژیم رفلاکس رو دارید یه عکس ازش بگیرید بدید به من.منم پسرم سه ساله درگیره. از پسرای شمام بدتره غذاخوردنش. موندم چه غلطی بکنم.

مرمری جون سلام گلم. میگم شما رژیم رفلاکس رو دارید یه عکس ازش بگیرید بدید به من.منم پسرم سه ساله درگی ...

رفلاکس الرژیکه؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
رفلاکس الرژیکه؟

نه فکر نکنم. راستش تست ندادیم تاحالا. حدس خودم اینه فقط رفلاکسه. اس امپرازول و ازونیوم ۴۰ یه سال تمام خورد.

هیییییییییییچ تاثیری نداشت. لابه لاش نکسیوم و لانزوپرازول و... هم بود. الانم دکترش دوباره دارو داد. گفت بخوره سه ماه.اگه تغییری نکرد ببریمش واسه اندوسکپی. من پسرم مثل پسرات همش مشغول عبادته . شبانه روز روزه است. هییییییییچی نمیخوره. گفتم عادتش بدم خودش بخوره روزشو تشدید کرد. الان دیگه خودمم بهش بدم دهنشو تصلا باز نمیکنه. سفت میبنده و سرشو هیییی میبره عقب یا چپ و راست که قاشق نخوره به لباش. قاشقم بکنم تو دهنش اصلا لباشو نمیبنده که قاشق خالی بشه. بازوووور خالیش میکنم تو دهنش. بعدم سه ساعت باید وایسم تا اون یه قاشق رو بجوه و ثورت بده. تازه اگه شانس بیارم و درش نیاره یا عق نزنه و استفراع نکنه. 

بخدا شونه راستم از بس که دستم کش اومده جلو دهنش درد گرفته. 

نه فکر نکنم. راستش تست ندادیم تاحالا. حدس خودم اینه فقط رفلاکسه. اس امپرازول و ازونیوم ۴۰ یه سال تما ...

عزیزم  اگه این مدت این داروها بی تاثیر بودن صد درصد میگم رفلاکس الرژیک بوده و متوجه نشدی چون اگه رژیمش رعایت نشه داروها هیچ فایده ای ندارن

تا حالا تو مدفوعش خون یا بلغم دیدی نوزادی یا حتی الان؟

دونه نزده بدنش؟یا اگزما

خواب شبش چطوره هزیون نمیگه؟خیلی ابن پهلو اون پهلو شه

رژبمش اینان

شیر ماست دوغ  پنیر کره کشک گوشت گاو خامه کنجد ارده سویا تن ماهی ژله کیک ها و بیسکوییت ها و شیرینی ها سوسیس کالباس نباید بخوره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عزیزم  اگه این مدت این داروها بی تاثیر بودن صد درصد میگم رفلاکس الرژیک بوده و متوجه نشدی چون اگ ...

اره. هییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییچ تاثیری نداشتن. یعنی هییییییییییییییییچیا. حتی سررررررر سوزنم بهتر نشد با داروها. 

افرررررین.دقیقاااااااااااهمینجوریه. یعنی اگه چیز بدی میخورد دارو هییییییییییییییییچ تاثیری براش نداشت. فقططططططط مراعات ها بود که خودم به تجربه کسب کردم واسش بهتره. البته واقعا تشخیصشون واسم خییییلی سخته. فعلا فقط رنگارنگ و بسکوییت مادر و کاکایو بستنی و خامه رو تونستم تشخیص بدم. 

اره. خیلی. بارها خون دیدم. بارها بلغم.چه نوزادیش چه وقتی بزرگ شد. البته جدیدا یا ندیدم یا کمتر شده. چون خودش میره پی پی میکنه و پی پیشو میشوره. دیگه چند وقته دقت ندیدم پی پی هاشو..

چرا دونه هی میزنه .خودم متوجه شدم که با بعضی خوراکیا دونه میزنه.ولی  نفهمیدم با چی دونه میزنه و با کدوماشون. خارشم دارن گاهی.

شبا مدااااام غلت میزنه پهلو به پهلو میشه . تو خواب حرف با صدای بلند میزنه . من فکر میکردم خواب میبینه! . به نددددرت شده شبی که تا صبح راحت خوابیده باشه و از پهلو به پهلو شدناش و حرف زدناش بیدار نشده باشیم. این قدر ووول میخوره تو خواب که حد نداره. تو خواب قشنگ مشخصه که اسید میاد تو حلقش. تو خواب مدام اب دهنشو محکم قورت میده. دهنشو مزه مزه میکنه. ادامس میجوه و.... .

یعنی اینا همه علایم رفلاکس الرژیکه؟ 

مرمری جان خرما بادام پسته  تخم مرغ ماکارونی  جو سیب زمینی زنجبیل بادام زمینی و بادام هندی پفیلا  موز اویشن  زیره و رازیانه لپه و ماش و عدس لوبیا و نخود هویج  لوبیا سبز  گردو بادمجون سنجد و گندم بوقلمون و بلدرچین چی؟ اینا خوبن یا بد؟ 

عزیزم  اگه این مدت این داروها بی تاثیر بودن صد درصد میگم رفلاکس الرژیک بوده و متوجه نشدی چون اگ ...

باز خدا خیرت بده اگاهم کردی. اصلا ذهنم به الرژیکی بودنش نمیرفت. دکترام که مااااشاالله بهشون . اصلاااااا هیچ کدومشون علایمشونپرسیدن. منم اصلا تو ذهنم نبود این علایمو بهشون بگم. 

بهشون میگفتم که دارو هیچ جوابی نداده و فقطططط مراعات غدایی یکم حالشو بهتر میکنه اما هیچ کدوم نگفتن که شاید الرزیکه لااقل برم تست بدم.

راست میگی. حالا که دقت میکنم دقیقا همینجوریه. 

گلم دکتر تغذیه به درد میخوره ببرمش؟ این دفعه گفتم برم پیش دکتر تغذیه شاید بهتر از دکتر گوارش راهنماییم کنه واسه تغذیه و ممنوعیات و بگه چی بدمش که وزنم بگیره. 

اره. هییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییچ تاثیری نداشتن. یعنی هییییییییییییییییچیا. ...

بله دیگه قطعی با چیزایی ک گفتی رفلاکس الرژیکه

طفل معصوم چقدر اذیت شده واقعا بعضی دکترا گاون

اینی ک تو خاب حرف میزنه بهش میگن تب یونجه یعنی الرژیش انقدر شدید شده ک ب اینحا رسیده

ببین حتما در اولین فرصت ببر دکتر الرژی ی تست بنویسه براش انجام بده راحت میشی

بعضی مغزی جات ممکنه الرژیک باشن دیدم بعضی بچه ها الرژی دارن بهش ولی پسر من نداشت

تخم مرغم ممکنه باشه ولی پسر من مشکلی نداشت

فقط اون چیزایی ک گفتمو صد درصد سفتو سخت رعایت کن

بچه های الرژی ک رژیمشون رعایت نشه هم وزنشون متوقف میشه هم قدشون

همینارو رعایت کن ببین چقدر بهتر میشه

بیسکوییت و خامه و بستنی ایناهم نده دیگه