اره. هییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییچ تاثیری نداشتن. یعنی هییییییییییییییییچیا. حتی سررررررر سوزنم بهتر نشد با داروها.
افرررررین.دقیقاااااااااااهمینجوریه. یعنی اگه چیز بدی میخورد دارو هییییییییییییییییچ تاثیری براش نداشت. فقططططططط مراعات ها بود که خودم به تجربه کسب کردم واسش بهتره. البته واقعا تشخیصشون واسم خییییلی سخته. فعلا فقط رنگارنگ و بسکوییت مادر و کاکایو بستنی و خامه رو تونستم تشخیص بدم.
اره. خیلی. بارها خون دیدم. بارها بلغم.چه نوزادیش چه وقتی بزرگ شد. البته جدیدا یا ندیدم یا کمتر شده. چون خودش میره پی پی میکنه و پی پیشو میشوره. دیگه چند وقته دقت ندیدم پی پی هاشو..
چرا دونه هی میزنه .خودم متوجه شدم که با بعضی خوراکیا دونه میزنه.ولی نفهمیدم با چی دونه میزنه و با کدوماشون. خارشم دارن گاهی.
شبا مدااااام غلت میزنه پهلو به پهلو میشه . تو خواب حرف با صدای بلند میزنه . من فکر میکردم خواب میبینه! . به نددددرت شده شبی که تا صبح راحت خوابیده باشه و از پهلو به پهلو شدناش و حرف زدناش بیدار نشده باشیم. این قدر ووول میخوره تو خواب که حد نداره. تو خواب قشنگ مشخصه که اسید میاد تو حلقش. تو خواب مدام اب دهنشو محکم قورت میده. دهنشو مزه مزه میکنه. ادامس میجوه و.... .
یعنی اینا همه علایم رفلاکس الرژیکه؟
مرمری جان خرما بادام پسته تخم مرغ ماکارونی جو سیب زمینی زنجبیل بادام زمینی و بادام هندی پفیلا موز اویشن زیره و رازیانه لپه و ماش و عدس لوبیا و نخود هویج لوبیا سبز گردو بادمجون سنجد و گندم بوقلمون و بلدرچین چی؟ اینا خوبن یا بد؟