2777
2789
عنوان

کمد دیواری

308 بازدید | 7 پست

خانوما خونمون دوتا کمد دیواری داره که هیچ کدوم داخلش نه اویز نه تخته نه قفسه نه کشویی چیزی... هیچی نداره میخواستم بهم ایده بدین که چطور وسایلمو نظم بدم چون مستاجر هم هستم نمیخام خیلی هزینه کنم همه چیزمم آواره ست نمیدم با این همه لباس و وسایل که هر گوشه گذاشتم چیکار کنم .شما خودتون شده برای نظم دهی وسایلتون چیزی بسازین بدوزین یا بخرین که خیلی راضی باشین؟به منم اگه میشه در این زمینه کمک کنین

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از این قفسه ها سیمی که کتابخونه ها دارن واسه کتاب بگیر بزار توش طبقه بندی میشه بعدا هم خواستی بری جای دیگه میتونی جمعش کنی ببری

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی
از این قفسه ها سیمی که کتابخونه ها دارن واسه کتاب بگیر بزار توش طبقه بندی میشه بعدا هم خواستی بری جا ...

ایده خوبیه از کجا میتونم تهیه کنم؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

طراحی کمد دیواری یکی از مهم‌ترین قسمت‌های هر خانه‌ای است که اگر نباشد گویی جای چیزی خالی است.

کمد دیواری در هر سایزی که باشد غنیمت است زیرا وسایل مختلفی را می‌توان در آن جای داد. از این رو کمد دیواری اتاق خواب  موضوع مهمی است که به روش‌های مختلف اجرا می‌شود.

گروه دیباج یکی از بهترین و مطرح‌ترین شرکت‌ها در زمینه تولید انواع کمد دیواری است. با ما همراه بمانید تا بیشتر با کمد دیواری های شرکت دیباج آشنا شوید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز