امروز پسر خواهرم که تقریبا 7 سالشه تا چشمم بهم افتاد جلو باباش بهم گفت خاله مثل سگه اونقد ناراحت شدم اصلا شوک شدم دلم میخاد یه جا گیرش بیارم و حسابی از خجالتش دربیام بچه به این بی ادبی ازش متنفر شدم همیشه هر چی میخاست براش می گرفتم و چند وقته بخاطر بی ادبیاش دیگه چیزی براش نگرفتم و نمی گیرم
قبول دارم اخه یه بچه به این کوچیکی واقعا حرف زشت رو مثل بزرگترها درک نمیکنه حتی بچههای مودب این سنی هم واقعا نمیدونن ادب چیه فقط میدونن که باید جلوی بزرگترها و میهمون ها جور خاصی رفتار کنن و حتی ممکنه کلمات بدی رو که شنیدن به زبون بیارن چون براشون تازگی داره ولی باید یاد داد بهشون دیگه
دنیا پر است از انسان هایی به ظاهر زیبا که هر روز لباسی نو بر تن می کنند ولی نزدیکشان که میشوی بوی کهنگی عقایدشان آزارت میدهد.
بچه منم فحش میده ولی بخدا تقصیر من نیست من خیلی امرونهیش میکنم😑
عزیزم امرو نهی مهم نیس .همه چی ک با دعوا نمیشه ب بچه فهموند گاهی نیاز براش توضیح بدیم ک اینکار بده و زمان بزاریم بچه هرچی کتک بخوره پوستش کلفت میشه باید بازبون خوش ومهربونی بهشون بفهمونیم .بچه ک از اول ک بلد نیس فحش بده لابداز کسی دیگه یاد میگیره .منبعشو پیدا کنیدعزیرم😍😍
اي خواهر مقصر زن داداشام نيستن مقصر برادرامن كه ميبينن و ولي حرفي نميزنن نهايت حرف زدنشون اينه كه مي ...
باشه این که برادراتون چیزی نمیگن اصلا توجیه و دلیل موجهی نیست که زن داداش یا حالا هرکسی انقدر بی ادب باشه و اینطوری حرف بزنه...آدم خودش باید شخصیت داشته باشه