2777
2789
عنوان

بچه بی ادب بدتربیت

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 33 پست

الان بيشتر بچه ها همين شدنه متاسفانه بچه هاي برادراي منم همينن اگه حرفي هم به زن برادرام بزنم ميگن عمه اي ازت انتظاري ندارم😏😏😏😏

نميفهمن اين بچه ها اگه همينجور بزرگ بشن واسه خودشون دردسرساز ميشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان بيشتر بچه ها همين شدنه متاسفانه بچه هاي برادراي منم همينن اگه حرفي هم به زن برادرام بزنم ميگن ع ...

چقدر ببخشیدا اااا زن داداشت بی شخصیته .....البته بازم ببخشیدااااا

من نه منم .نه من منم .پس من کیم ؟!!🤔😒
مری جون استند نخریدی تازگیا😂😂

اوف نگو کهیر زدم

همه استند هامم ریختم دور خرید چیه😁

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
چقدر ببخشیدا اااا زن داداشت بی شخصیته .....البته بازم ببخشیدااااا

اي خواهر مقصر زن داداشام نيستن مقصر برادرامن كه ميبينن و ولي حرفي نميزنن نهايت حرف زدنشون اينه كه ميگن والا زمان ما از اي خبرا نبود😏

تقصیر بچه نیس ک جانم تقصیر پدرومادره

قبول دارم اخه یه بچه به این کوچیکی واقعا حرف زشت رو مثل بزرگترها درک نمیکنه حتی بچه‌های مودب این سنی هم واقعا نمیدونن ادب چیه فقط میدونن که باید جلوی بزرگترها و میهمون ها جور خاصی رفتار کنن و حتی ممکنه کلمات بدی رو که شنیدن به زبون بیارن چون براشون تازگی داره ولی باید یاد داد بهشون دیگه 

دنیا پر است از انسان هایی به ظاهر زیبا که هر روز لباسی نو بر تن می کنند ولی نزدیکشان که میشوی بوی کهنگی عقایدشان آزارت میدهد.                                                                                               
بچه منم فحش میده ولی بخدا تقصیر من نیست من خیلی امرونهیش میکنم😑

عزیزم امرو نهی مهم نیس .همه چی ک با دعوا نمیشه ب بچه فهموند گاهی نیاز براش توضیح بدیم ک اینکار بده و زمان بزاریم بچه هرچی کتک بخوره پوستش کلفت میشه باید بازبون خوش ومهربونی بهشون بفهمونیم .بچه ک از اول ک بلد نیس فحش بده لابداز کسی دیگه یاد میگیره .منبعشو پیدا کنیدعزیرم😍😍

اي خواهر مقصر زن داداشام نيستن مقصر برادرامن كه ميبينن و ولي حرفي نميزنن نهايت حرف زدنشون اينه كه مي ...

باشه این که برادراتون چیزی نمیگن اصلا توجیه و دلیل موجهی نیست که زن داداش یا حالا هرکسی انقدر بی ادب باشه و اینطوری حرف بزنه...آدم خودش باید شخصیت داشته باشه

من نه منم .نه من منم .پس من کیم ؟!!🤔😒
قبول دارم اخه یه بچه به این کوچیکی واقعا حرف زشت رو مثل بزرگترها درک نمیکنه حتی بچه‌های مودب این سنی ...

درسته عزیزم بچه مغزش خالیه خالیه این ما بزرگترها هستیم ک با اعمالمون مغز بچه رو پر میکنیم بچه میبینه و میشنوه ویاد میگیره بعد عمل میکنه