2777
2789
عنوان

🤔مده یا ن

1023 بازدید | 23 پست

برا جهیزیم سطل اشغال و جا دستمال کاغذی بگیرم ؟اگ بگیرم چ مدلی ؟ چوبی ؟ فلزی ؟  

اخه من تو اینستا اصن ندیدم جهیزیه سطل اشغال و جا دستمال کاغذی بدن ؟ 

نظر شما چیه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره گلم واس داخل سالن بگير و اتاق خوابتون.بنظرم چوبي قشنگه من طرح سنتي گرفتم 

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

وا چیکار به مد داری شما بالاخره سطل برای پذیرایی ودستمال نمیخوای من یه سال نشده عروسی کردم ولی خریدم خیلی شیکه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

واسه من سفید ساده اس

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

گل گلی هم واسه اتاقم گرفتم