2777
2789
عنوان

مامانای ۹۸

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 42 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قبلنم پروژسترون زدی؟دفعه های قبلی حالت تهوع نداشتی؟

بار دوممه،دفعه قبلی ۶ امین روز پری شدم و جز کمی سرگیجه علائمی نداشتم،به غیر این دو بار سابقه نا منظمی هم نداشتم

آنچه برای دیگران ممکن گشته برای تو نیز ممکن خواهد شد

من همه بی بی چک هام بعد ی رب تا نیم ساعت هاله میندازن شش روز از پری گذشت از دو سه روز قبل پری تا الان جلو شکمم تیر میکشه سینه هام اول خارش داشت حالا بعضی مواقع تیر میکشه تخم مرغ هم خیلی دوس دارم اما چند روز پیش از بوش حالم بهم خورد 

ترشحاتم افتضاح رفت بالا در حدی که امروز فک کردم پریود شدم 

احتمال داره باردار باشم ؟ 

کسی بود که تستش بعد چند دقیقه هاله بندازه بعد مثبت باشه ازماییشش ؟

بار دوممه،دفعه قبلی ۶ امین روز پری شدم و جز کمی سرگیجه علائمی نداشتم،به غیر این دو بار سابقه نا منظم ...

بیبی زدی؟

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

یک روز قبل آمپول زدم منفی بود

خب فردااول صبح تست کن ببین چی میشه نتیجه ش

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

سلام من در حال اقدامم ولی مطمئنم بچم سال 98 میاد پیشمون

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين به زودی تیکر بارداری نصب میشود      5ساله منتظرم      4دوره آمپول hmg زدم باردار نشدم بعد از رفتن به مرکز ناباروری و عکس رنگی و کلی آزمایش متوجه سپتوم پدر مادر دار دارم تا الان نه سقط داشتم و نه باردار شدم بلاخره سپتومم رو جراحی کردن و الان حدود 4 ماه میشه 1بار طبیعی اقدام کردم بعد از عمل نشد و قرار ماه بعد آی وی اف کنم...پنج شنبه 16ام آبان پانکچر شدم و فردا 19ام آبان روز یکشنبه انتقال دارم میدونم میشه و باردار میشم ....نشد این ماه باردار نشدم ولی دست از تلاش بر نمیدارم میخوام مجدد وارد سیکل ای وی اف بشم هنوز 3تا جنین دارمبازم نشد باید خراش اندو بدم و 8میل از سپتومم مونده باید عمل کنم