2777
2789
عنوان

مامانای ۹۸

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 42 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اواخر مرداد ۹۸ اوجولات من دنیا میاد، هنوز نمیدونم جنسیتش چیه

ای جانم،خداحفظش کنه انشالله بسلامتی

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

98/4/9  دخمل  اسمشم دخمله     فقط نمیدونم از کی برم واسش سیسمونی بخرم !

ای جااااانم تولد منم 4/۹

هستش😍😍😍

ایشالا به سلامتی بیاد

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
اواخر مرداد ۹۸ اوجولات من دنیا میاد، هنوز نمیدونم جنسیتش چیه

پارسال دقیقا همین موقع من سن بارداریم مثل شما بود وسط مرداد زایمان کردم

یادش بخیییر 

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
كوچولوی من یا اخر تیر یا اول مرداد ماه به دنیا میاد ایشالا جنسیتشم دختره ولی هنوز اسم نداره 

انشالله بسلامتی وخوشبختی

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

ای جااااانم تولد منم 4/۹ هستش😍😍😍 ایشالا به سلامتی بیاد

آخی ، من بیمه تکمیلیم تا 98/4/1 تموم میشه نمیدونم با دکتر صحبت کنم قبول میکنه زایمانمو چند روز جلو بندازه یا نه 

خیلی دلم میخواد سال جدید مامان بشم ولی فعلا در انتظار پریودم،دوهفته ار تزریق پروژسترون گذشته و ...

شایدباردارشدی

فک نمیکنم،بعیده ۲روزه حالت تهوع دارم و اشتها ندارم،نمیدونم اینا هم از عوارض پروژسترون هست یا نه😏

قبلنم پروژسترون زدی؟دفعه های قبلی حالت تهوع نداشتی؟