2821
2789
عنوان

مادربزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 35 پست
وای خدای من چقدر ناراحت شدم اخه چرا 

روانیه دیگه همیشه مریضیاش مال مادرمه پول و گردش و مسافرتاش مال پسراش من الان ازدواج کردم باردارم سه ماه دیگه زایمان میکنم هنوز نه بهم تبریک گفته نه به روش میاره که به عنوان خیر سرش مادربزرگ یه هدیه باید بگیره الحمدالله که ندارم نیست 

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

روانیه دیگه همیشه مریضیاش مال مادرمه پول و گردش و مسافرتاش مال پسراش من الان ازدواج کردم باردارم سه ...

ای بابا از مادربزرگا بعیده گاهی تو زندگی خودشون که یک اتفاقی افتاده عقده میشه واینجوری خالی میکنه

ای بابا از مادربزرگا بعیده گاهی تو زندگی خودشون که یک اتفاقی افتاده عقده میشه واینجوری خالی میکنه

اره اومد خونه ما گفت فیلم عروسیت و بذار ببینیم منم فیلمو گذاشتم چنان شری بپا کرد با بابابزرگم که مرده بودی برامن همچین عروسی ای بگیری منو با خر اوردی خونه بخت انقد جر و بحث و دعوا کردن نزدیک بود کار به کتک کاری بکشه آبروم تو در و همسایه مخصوصا جلو شوهرم رفت

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........