2789
عنوان

مادربزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 35 پست

اره شنیدن این جمله تو هر سنی خانم ها رو خوشحال میکنه منکه وقتی بچه بودم مادربزرگ مو از دست دادم خیلی زن مهربونی بود 

دنیا پر است از انسان هایی به ظاهر زیبا که هر روز لباسی نو بر تن می کنند ولی نزدیکشان که میشوی بوی کهنگی عقایدشان آزارت میدهد.                                                                                               

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مرسی عزیزم خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه خاکسپاریش روزهای خیلی سردی بود جاده ها بسته بود نتونستم برم&n ...

الهی  چه ناراحت کننده  

ان شاالله که روحشون قرین رحمت باشه 

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
واچرا

از بچگی همیشه من و خواهرم و کتک میزد دستمون و داغ میذاشت با قاشق تو دهنی بهمون میزد همیشه بابامو فحش میداد جلو ما هنوزم که صد سالش شده دست بردارنیست تازگیا خواهر کوچیکم و کتک زده که چرا رفته نشسته روی مبل روی زمین ننشسته موهاش و پیچیده دور دستش کنده از ریشه 

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........
مرسی عزیزم خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه خاکسپاریش روزهای خیلی سردی بود جاده ها بسته بود نتونستم برم&n ...

منم وقتی فوت کرد کسی بهم نگفت از مدرسه که برکشتم شوکه شدم

خدا سایشو از سرتون کم نکنه

سلامت باشی عزیزم   

خیلی پیر و شکسته شده غم‌زیاد دیده این چند سال اخیر  هم پسرش یعنی عموم‌هم خواهرش یعنی خاله بابام هم پدربزرگم  😩😩😩

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
سلامت باشی عزیزم    خیلی پیر و شکسته شده غم‌زیاد دیده این چند سال اخیر  هم پسرش یعنی ...

اره متاسفانه گاهیی بچه ها که بزرگ میشن خیلی چیزارو فراموش میکنن خیلی عذاب میدن