2777
2789
عنوان

دلم یه شوهر احساسی. میخواد

6750 بازدید | 97 پست

تو حسرت یه بغل عاشقانه قلبم میسوزه دوست دارم از در که میاد بغلم کنه بوسم کنه کنارش که میشینم منو تو بغلش بگیره همیشه تو ذهنم با شوهر خیالیم زندگی کردم ...

همیشه یه برخورد عادی مثله همه با هام داشته انگار که همکارشو ببینه هیچ وقت قلبم اون عشقی که نیاز داره رو ازش دریافت نکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف دل منو زدی نه حرف عاشقانه ای نه بوسه عاشقانه ای نه لمس کردن عاشقانه ای نه هدیه ای هیچی فقط حرفای خشک و سرد و بهونه پشت بهونه وقت رابطه هم فقط رفع نیاز خودش اونم اونجور که خودش دوس داره و همیشه هم دقیقا مثل دفعه قبل

جم تی وی زیاد میبینی😐

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
عزیزم خودت برو سمتش بغلش کن. اخه اشکالی نداره. من بسکه خودم رفتم چسبیدم بهش دیگه اونم عادت کرده همش ...

من می م پرتم میکنه میگه سنگین باش این قد به من نچسب برو کنارتر

و خداوند انسان را در سختی ها افرید
من می م پرتم میکنه میگه سنگین باش این قد به من نچسب برو کنارتر

الهی بمیرم شوهر من پرتم نمیکنه ولی دیگه خسته شدم چقدر من برم سمتش چقدر بهش بگم من اینجوری دوسدارم باشی و اون انگار نه انگار