2777
2789
یجوری همیشه خودتوسرگرم کن کلاس برواگه خونه ای اشپزی کن برقص بخودت برس تاشب حواس خودتوپرت کن کم کم وا ...

وقتی وابستگیت کم شه کمترتوجه نشون بدی اونم میادسمتت بامحبت زیادازاونوربوم میفتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يعني شوهرت صبح تا شبو ميره سركار نميتوني دوريشو تحمل كني يا من اشتباه فهميدم ؟؟!!!

ن اون دانشجوهمیشه هم نمیره ببین بزار راحت بگم من احساس میکنم خیلی دورشوه م میچرخم نمیخوام انقد دورش بچرخم نگو خب نچرخ راه وچاره میخوام

خب میشه دقیق ترراهنماییم کنی

خودتو همیشه سرگرم یکاری کن باشگاه برومثلایایه چیزجدیدمثلاخیاطی یاهرچی که علاقه داری برویادبگیرکمترزنگ بزن زنگ زدی زودقطع کن عشوه وزنانگی یادت نره هانری کلاجدی بشی طولانی حرف نزن

خودتو همیشه سرگرم یکاری کن باشگاه برومثلایایه چیزجدیدمثلاخیاطی یاهرچی که علاقه داری برویادبگیرکمترزن ...

باید یه مدت زیر مشاورتون باشم کم کم باید درس شم میدونم سریع یاد نمیگیرم

خودتو همیشه سرگرم یکاری کن باشگاه برومثلایایه چیزجدیدمثلاخیاطی یاهرچی که علاقه داری برویادبگیرکمترزن ...

یمدت تاکارنداشتی زنگ نزن بزاردلش تنگ شه زنگ زدحسابی تحویل بگیرعوضش ولی مثلابگوکلاس دارم عزیزم یایکاری دارم زودقطع کن

یمدت تاکارنداشتی زنگ نزن بزاردلش تنگ شه زنگ زدحسابی تحویل بگیرعوضش ولی مثلابگوکلاس دارم عزیزم یایکار ...

اره خب به دردبخوره هیچ وقت نشده من بگم کاردارم زیاد حرف زدنمم مشکله