2777
2789
حرکتش هست ‌خوبه چند صدم با رنج نرمال فرقشه. طبیعیه ولی به نظرم به شوهرت میگفتی مراکز ناباروری ازمایش ...

به زور همینجا راضیش کردم دیگ نزدیک خونه بود.. خودمم فولیکولام کوچیکن قبول نمیکنه برم دکتر دارو بگیرم میگه خدا خواست میده نخواستم نمیده

نه توی خونه بود.. قبول کردن زیر نیم ساعت برسونیمش آزمایشگاه

ولی برای همسرم آزمایشگاه بود و حرکت اسپرمش نصفه رنج آزمایشگاه بود دکتر سه ماه قرص کلومیفن داد فعلا که دوماه خورد جواب نداده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به زور همینجا راضیش کردم دیگ نزدیک خونه بود.. خودمم فولیکولام کوچیکن قبول نمیکنه برم دکتر دارو بگیرم ...

عزیزم اینکه خدا هروقت بده رو صد در صد درسته ولی توهم باید تلاش کنی

اگ تنبلی تخمدان داری حتما برو دکتر

شوهر من که بیچاره م کرد تا آزمایش داد.یعنی بساطی داشتیما!

خب حق دارن من خودم از معاینه بدم میاد و از دکتر زنان فراریم بعد یکسال اقدام دیدم خبری نیست آقام رو انداختم جلو تا مشکلمون حل بشه

ولی برای همسرم آزمایشگاه بود و حرکت اسپرمش نصفه رنج آزمایشگاه بود دکتر سه ماه قرص کلومیفن داد فعلا ک ...

گرد نخل با عسل خوبه

خرنوب خوبه

زنجبیل

بزن اینترنت ببین دیگ چی خوبه

عزیزم اینکه خدا هروقت بده رو صد در صد درسته ولی توهم باید تلاش کنی اگ تنبلی تخمدان داری حتما برو دک ...

راضی کردن شوهرم خیلی سخته.. میگه اگر میخای درمان کنی با چیزای طبیعی نه داروی شیمیایی

همشم عسل و سیاهدونه مثالشه..هی میگه عسل و سیاهدونه بخور خوب میشی 😐

راضی کردن شوهرم خیلی سخته.. میگه اگر میخای درمان کنی با چیزای طبیعی نه داروی شیمیایی همشم عسل و سیا ...

اره من شنیدم سیاهدونه و عسل خوبه

ولی دوستم با خوردن رازیانه و تخم هویج و پنج انگشت باردار شد و هرشب روغن سیاهدونه میزد شکمش و ماساژ میداد

خب حق دارن من خودم از معاینه بدم میاد و از دکتر زنان فراریم بعد یکسال اقدام دیدم خبری نیست آقام رو ا ...

آره انصافا حق داشت.تازه ما تااونموقع 1 بارم اقدام نکرده بودیم که اصلا مشکلی باشه یا نباشه.دکترم گفت انجام بده دیگه بنده خدارو مجبورش کردم

الهی بمیرم واسه اون نگاهت که انقدر نجیبه..
گرد نخل با عسل خوبه خرنوب خوبه زنجبیل بزن اینترنت ببین دیگ چی خوبه

آخه من شنیدم قرص شیمیایی با طب سنتی سازگار نیست و اگه دارو میخوره مواد گیاهی بخوره هیچکدوم اثر نمیکنه و منم تا حالا چیز دیگه بهش ندادم فرستادمش ورزش شاید انرژی گرفت خوب شد شبها ویتامین ای هم میخوره

آخه من شنیدم قرص شیمیایی با طب سنتی سازگار نیست و اگه دارو میخوره مواد گیاهی بخوره هیچکدوم اثر نمیکن ...

هرکدوم ک صلاح میدونین رو انجام بدین عزیزم

انشالله ک نتیجه بگیرین

هرکدوم ک صلاح میدونین رو انجام بدین عزیزم انشالله ک نتیجه بگیرین

قربونت عزیزم حالا یه ماه دیگه قرصش رو بخوره دوره درمانش کامل میشه دوباره باید بره آزمایش بده ببینه خوب شده یا نه اگه نشد میرم سراغ طب سنتی و گیاهی شاید نتیجه گرفتیم