2777
2789
عنوان

حاملگی باورزش

69 بازدید | 11 پست

سلام خانما من تنبلی تخمدان دارم ۳وسال و۴ماهه دارم اقدام میکنم ولی نمیشه دکترم یکی دوبار رفتم که البته بخاطر هزینه زیاد ولش کردم حالا شنیدم با ورزش تنبلی درمان میشه کسی بوده با ورزش بدون دارو باردار شده باشه؟

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا

خانما کسی نیست توروخدا من اینجا اومدم فقط یه ذره امید بگیرم ازم دریغش نکنین

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وزن کم کردی؟ خواهرشوهرم تنبلی داشت. دکتر گفت ۵ کیلو لاغر شو. تا لاغر شد باردار شد‌ . البته ی سری قرص میخورد

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
رازیانه هم بخور ورزشم عالیه من ندارم ولی این دوتا راهکار عالیه

رازیانه مگه نمیگن پرولاکتینو میبره بالا؟

عزیزم وزن کم کردی؟ خواهرشوهرم تنبلی داشت. دکتر گفت ۵ کیلو لاغر شو. تا لاغر شد باردار شد‌ . البته ی س ...

نه من الان۱۵کیلو اضافه دارم تازه هر روزم چاق ترمشم اگه غذا نخورم فشارم می افته عصبی میشم نمیدونم چیکار کنم

نه من الان۱۵کیلو اضافه دارم تازه هر روزم چاق ترمشم اگه غذا نخورم فشارم می افته عصبی میشم نمیدونم چیک ...

خب  ی علت تنبلی اضافه وزن. ببین بخور ولی کاهو و هویج و پفیلا خونگی.....کاهش وزن باعث میشه زود مامان شی انشالله   😍

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

متشکرم 20ساله به عنوان یک مربی اطلاع رسانی می کنم که مادرها ورزش برای دختر ها برای جلو گیری از تنبلی تخمدان و کیست تخمدان و افتادگی رحم ومثانه وبواسیر واسپاسم روده حتما باید باشه انگار داستان براشون تعریف می کنم.

نه من الان۱۵کیلو اضافه دارم تازه هر روزم چاق ترمشم اگه غذا نخورم فشارم می افته عصبی میشم نمیدونم چیک ...

وووای ۱۵ کیلو اضافه

خو این خیلی بده رعایت کن

برو پیاده روی کن تا باردار بشی

خیلی روی تنبلی تاثیر داره اضافه وزن

رازیانه مگه نمیگن پرولاکتینو میبره بالا؟

اونایی ک پرولاکتینشون بالاست نباید بخورن و همچنین اونایی ک کیست سینه دارن

شنیدم ار بقیه

ولی واقعا رازیانه عالیه معجزه میکنه مخصوصا واسه شما ک تنبلی دارید

چون هورمونای زنانتون کمه

پس رازیانه وورزشمو شروع میکنم