2777
2789
عنوان

دلم میخواد...

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 42 پست
از این فیلم مسخره هاس! فیلم نگارو دیدی؟ اونم خیلی سردردبود! ی چیزی از اون یکم کمتر

نوالا ندیدم نگار رو

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
نچ...انقد دیدههههههه و بوده و داشته دیگه چیزی ک ازش سیره زنه😂😂😂 ایران نیس

وای خدای من

من اگر بودم‌شوهرم‌ بدون‌من میرفت خارج بقران قسم حتما ایست قلبی میکردم

از داشته‌منظورت اینه بهت‌خیانت‌میکرده؟

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدای من من اگر بودم‌شوهرم‌ بدون‌من میرفت خارج بقران قسم حتما ایست قلبی میکردم از داشته‌منظورت ...

نچ هیچوقت! من ازش هیچی ندیدم

میدونی طرز دیدگاها فرق داره!کسی ک‌اونور بزرگ شده و از صب تا شب ۱۰۰۰تا زن بلوند و سفید و سیاه و همه رنگ میبینه دیگه با ی دامن کوتاه،با ی لبخند،با ی چشم رنگی،با ی پر و پاچه دلش نمیلرزه ک...میفهمی چی میگم؟

ذاتش اونوریه،اینجاییا گرسنه ان...

💚 زندگی بومرنگ کارماست...♻️
نچ هیچوقت! من ازش هیچی ندیدم میدونی طرز دیدگاها فرق داره!کسی ک‌اونور بزرگ شده و از صب تا شب ۱۰ ...

اره افرین باهات موافق هستم شدیدا

چشمش پره شوهرت

همیشه شاد باشین انشااله

جات باشم منم باهاش‌میرم تفریح میکنم اونجا

نچ هیچوقت! من ازش هیچی ندیدم میدونی طرز دیدگاها فرق داره!کسی ک‌اونور بزرگ شده و از صب تا شب ۱۰ ...

عزیزم یه سر به امار وحشتناک اروپا و امریکا بنداز متوجه میشی اونا هم دست کمی از ما ندارن یه نمونه هم که چنددوقت پیش خبرش ترکوند تجاوز به زن در کما در امریکا

اره افرین باهات موافق هستم شدیدا چشمش پره شوهرت همیشه شاد باشین انشااله جات باشم منم باهاش‌میرم ت ...

مرسی عزیزم،همچنین شما❤️

اره منم بتونم حتما😉البته اینجا بیشتر کنار خونوادم حال میده😬

عزیزم یه سر به امار وحشتناک اروپا و امریکا بنداز متوجه میشی اونا هم دست کمی از ما ندارن یه نمونه هم ...

باشه باشه! مگه همه متجاوزن؟ من اصن ب اونجا و اینجا کار ندارم! فقط میگم مردای ما گرسنه ان! از نظر بصری و ج ن س ی شما نظر متفاوتی میدی! ک اصلا ربطی نداره!