2777
2789
عنوان

دلم میخواد...

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خیلی خودتو خسته نکن😂😂 فیلم ایرانی خرگیوش بود،قبلشم کارائیب رو‌دیدم قبل اونم کاتیوشا😬

سردردنگرفتی

شما قضاوت کنین بین من وهمسرم  میگه چرا وقتی پسرمون اروق میزنه میگی افرین پسرم نوش جونت مامانی  وقتی باد معده خالی میکنه میگی ایی شیطون دود کردی   ولی وقتی من اروق میزنم میگی چقد بی ادبی   وقتی باد معده خالی میکنم میگی خیــــــلی بی فرهنگی  حالا شما بگین من چطور قانعش کنم ک بابا اون بچهس👶توخرسی👨😂😂😂😂😂
من دارم تجربش میکنم 😊 طلاق نگرفتم اما از شوهرم‌ دورم!ب شدت زندگی‌ قشنگهههههه😊

چرا دورین؟

ببخشید ک میپرسم

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
بخاطر کارش از اول قبل ازدواج شرایطش این بود! منم قبول کردم

وقتی یه شهر دیکه س استرس نداری از نظر جنسی تحت نظر باشه مبادا بهت خیانت کنه

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
وقتی یه شهر دیکه س استرس نداری از نظر جنسی تحت نظر باشه مبادا بهت خیانت کنه

نچ...انقد دیدههههههه و بوده و داشته دیگه چیزی ک ازش سیره زنه😂😂😂

ایران نیس

💚 زندگی بومرنگ کارماست...♻️

دلم میخواد بتونم نقاشی بکشم دلم میخواد بتونم به دوتا زبان کاملا مسلط صحبت کنم. دلم میخواد شغل پردرامد و همکارای خوب داشته باشم، از شنبه برم تا چهارشنبه سرکار و اخر هفته تفریح کنم. دلم میخواد بتونم به همه آرزوهام برسم. دلم میخواد دیگه گریه نکنم. دلم میخواد غصه نخورم . دلم میخواد بخندم. دلم میخواد زود عصبانی نشم . دلم میخواد انقدر حسرت نخورم . دلم میخواد به گذشته فکر نکنم .

دلم میخواد اوناییکه دلمو شکستن ، دلشون بشکنه . دلم میخواد آروم باشم و بی دغدغه و خوشحال . 

دلم میخواد بتونم یه طناب ببندم به ماه و تاب بازی کنم و از اون بالا تمام زمین رو ببینم .

دلم میخواد از بقیه عمرم اونطور که میخوام استفاده کنم . دلم‌میخواد برم اونجاهایی که نرفتم و ماشینی که دوست دارم بخرم.

دلم میخواد از بالای پل اتوبان و ماشیناشو نگاه کنم . 

دلم میخواد از کنار پنجره یه صحنه برفی رو تماشا کنم . دلم میخواد بارون بباره و من زیرش راه برم .

دلم میخواد سر نمازم بگم . خدایا شکرت بهم هرچی میخواستم دادی . خدایا هزت ممنونم منو به آرزوهام رسوندی

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم