2777
2789
عنوان

دلم میخواد...

512 بازدید | 42 پست

دلم میخواد تا صب بشینم رو همین کاناپه،لم بدم جلو تی وی،همینجوری پشت سر هم فیلم پخش شه،منم زل بزنم بهش تا تموم شه... دلم‌ میخواد خو!

شماها دلتون چی میخواد؟ همین الان! یهویی

💚 زندگی بومرنگ کارماست...♻️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لعنت ب ذهن منحرف من

شما قضاوت کنین بین من وهمسرم  میگه چرا وقتی پسرمون اروق میزنه میگی افرین پسرم نوش جونت مامانی  وقتی باد معده خالی میکنه میگی ایی شیطون دود کردی   ولی وقتی من اروق میزنم میگی چقد بی ادبی   وقتی باد معده خالی میکنم میگی خیــــــلی بی فرهنگی  حالا شما بگین من چطور قانعش کنم ک بابا اون بچهس👶توخرسی👨😂😂😂😂😂

همین الان یهویی دلم‌میخاد شوهرم بیاد خونه بگم هانومم بگم بله

بگه ببخشید انقد استرس بهت وارد کردم تا امروز

بجون دخترمون دیگه بدون‌تو با دوستام انقد نمیرم بیرون

فقط با تو همه‌جا میرم

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت

یکی بیاد خونمو تمیز کنه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.