2777
2789
عنوان

دلم هوای حرمامام رضا را کرده .

| مشاهده متن کامل بحث + 2131 بازدید | 119 پست
انشالله که مستجاب الدعوه باشی عزیزم
توکل برخدایت کن کفایت میکندحتما...اگرخالص شوی بااو،صدایت میکند حتما...اگربیهوده رنجیدی،ازاین دنیای بی رحمی...به درگاهش قناعت کن،عنایت میکندحتما...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی فاطمه جان لطف میکنی. دست همتون درد نکنه
انشالله که آقا نظری به هممون بندازه
توکل برخدایت کن کفایت میکندحتما...اگرخالص شوی بااو،صدایت میکند حتما...اگربیهوده رنجیدی،ازاین دنیای بی رحمی...به درگاهش قناعت کن،عنایت میکندحتما...
مایا جونم تو حرم برام دعا کن خیللللللللللللللییییییییییییی . من نی نیمو تو هشت هفته ای سقط کردم . 10 فروردین تاریخ زایمانم بود. حالا هرچی به اون روز نزدیک میشم حالم روز به روز بدتر و بدتر میشه . همش میخواستم نی نیمو برم پابوس امام رضا اما نشد.
زندگی داره به ما لبخنــــــــــــــــــــــــــــــــد میزنه

Lilypie Maternity tickers

با اجازه ی همه ی دوستای مهربون من برم
یادتون نرماااا
روزتون بخیر خانوما
مایا جون .........برای برادر ومادر من هم دعا کن.... خواهش میکنم شینانوسو فراموش نکن.....اسامی رو بنویس روبروی

ضریح بگو... برای خودمو شوهرمم دعا کن ..خیلی داغونم...
زان یار دلنوازم شکریست با شکایت.......امام حسین خسته شدم. هشت ساله منتظرم...
فاطمه عاللللللللللللللی بودددددد

برای من خیلی دعا کن یه کم به راست هدایت شم
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
شینانوس چشم دعا میکنم اسم شمارو باید بنویسم چون سخته.............................خدا کنه قابل باشم بچه ها من امشب دعاتون میکنم شما هم تو خونتون دعا کنید سر نماز از تهقلبتون دل شکسته داشته باشید دعا تون زود براورده میشه

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام