اخ دلم میخواد الان میتونستم میرفتم حرم امام رضا کنار پنجره فولاد مینشستم . مشبک های پنجره رو محکم میگرفتم و بعد های های گریه میکردم . تمام درد دلم را به امام رضا میگفتم . اینقده مینشستم و گریه میکردم تا بتونم دوباره خود واقعیمو پیدا کنم .
زندگی داره به ما لبخنــــــــــــــــــــــــــــــــد میزنه
من هم نیاز به این دارم به روحم یه صفایی بدم چه جایی بهتر از مشهد مقدس
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
الان 2 روزه مشهد هوا ابریه و بارون شدید ..من امروز وقت دکتر دارم اگه زود تموم بشه حتماااااااااااااا میرم اخه دیشب یه خواب خیلی خوب هم دیدم دوست دارم برم زیارت کنم چادر میبرم با خودم و همتون رو نائب الزیاره میشم
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
مایااااااااا عزیز دلی مرسی از لطفت ...همسرم یه کاری رو تازه شروع کرده میخوام براش دعا کنی که همیشه راهش رو درست بره و توی زندگیم خیر و برکت بیشتری بیاد
یه عکس میخوام بزارم که خیییلی ها دوسش دارم متاسفانه پیداش نمیکنم