golabetoon994 مدیر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 4759 عنوان کهیر +عکس | مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 40 پست بچه ها اینا کهیره؟؟؟تمام بدنم میخاره از پوست سرم تا پاهام کمرم دستام شکمم سینه ها همه جامو زخم کردم بسکه خاروندم خودمو چیز جدیدی هم نخوردم که بگم حساس شدم بهشهمینجوری پوستم شروع میکنه به خارش وقتی میخارونم ملتهب میشه ودونه دونه میشه 😢😢😢😢 از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد... 1397/11/06 | 21:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golabetoon994 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 4759 تشکرکاری روک گفتم کردی آره جاش میمونه ولی به خودی خود دونه نمیزنه وقتی شروع میکنم خاروندن ورم میکنه اینجوری میشه از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
motiiii_m عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1418 احتمالن حساسیته دیگه تیغ میغ نزدی !؟ وای خدا احتمالا باش چطوری نوشتم🤣🤣🤣خودم مردم
golabetoon994 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 4759 احتمالن حساسیته دیگه تیغ میغ نزدی !؟ نه آخه کل بدنمه حتی گردن و پوست سرم از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
جوزا۷۷ عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 1925 الهی امین 🌹 مرسی عزیزم برام دعا کنین😭♥️ ان شاالله حل شه امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
motiiii_m عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1418 نه آخه کل بدنمه حتی گردن و پوست سرم برو دکتر به چشم و جاهای حساست بریزه دیگه بیچاره ایی
مونا_بلا عضویت: 1394/03/18 تعداد پست: 11030 مال شما الان خيلى شديده با قرص درست نميشه برو.دكتر امپولش و برات ميزنه سريع خوب ميشى 🧿
سحر۲۲۱۱ عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 615 آره جاش میمونه ولی به خودی خود دونه نمیزنه وقتی شروع میکنم خاروندن ورم میکنه اینجوری م ... کهیره کهیرخوب میش امادیروزود داره من صورتم کهیرزده بودازسیریک ماه طول کشید چشتون روزبدنبینه زندگی برام زعرشده بودصورتم کلآقرمزبود دیگ بیرون نمیرفتم خدایاهزاران بارشکرت
silverrain عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1628 ان شاالله حل شه 🌹🌹🌹🙏 برای شناختن ﺁدم هاﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻋﺠﻠﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ،ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ،ﺫﺍﺕ ﺗﮏ ﺗﮏ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﺪﻭ ﺗﻮ ﻣﯿﺮﻧﺠﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﻭ ﻗﻀﺎﻭﺗﻬﺎﯼ ﻋﺠﻮﻻﻧﻪ ﯼ ﺯﻭﺩ ﻫﻨﮕﺎﻣﺖ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ،ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﻭ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺳﺘﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻧﺖ ﺍﺯ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ ﺯﻣﯿﻨﺖ ﺯﺩﻩ ﺍﻧﺪ , ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻣﺤﮑﻢ ﮐﻪ ﺻﺪﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﻬﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﮑﻦﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻗﺎﺿﯽ است..🍀‹ الهی اون دلخوشی که منتظرشی،وقتش همین روزا باشه...›••💛••
golabetoon994 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 4759 کهیره کهیرخوب میش امادیروزود داره من صورتم کهیرزده بودازسیریک ماه طول کشید چشتون روزبدنبینه زندگی بر ... فردا صبح میرم دکتر ببینم چی پیگه منم الان دقیقا همینطورم.گردنمم پر از همین دونه هاس از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...