golabetoon994 مدیر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 4759 عنوان کهیر +عکس | مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 40 پست بچه ها اینا کهیره؟؟؟تمام بدنم میخاره از پوست سرم تا پاهام کمرم دستام شکمم سینه ها همه جامو زخم کردم بسکه خاروندم خودمو چیز جدیدی هم نخوردم که بگم حساس شدم بهشهمینجوری پوستم شروع میکنه به خارش وقتی میخارونم ملتهب میشه ودونه دونه میشه 😢😢😢😢 از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد... 1397/11/06 | 21:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golabetoon994 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 4759 تلفست بخور چی هست ؟قرصه؟از این سیتریزینا خوردم بی فایده بود از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
جوزا۷۷ عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 1925 خنکی بخور بدنت گرمی کرده ..... عرق شکوریا بخر بخور عالیه امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
golabetoon994 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 4759 کهیر یا شکل دونه های ریز قرمزه یا شکل تاول قرمز و سفت برای شما همرنگ پوسته شکل تاول سفت هست ولی قرمز نیست زیاد از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
فرفري عضویت: 1396/04/26 تعداد پست: 3340 چی هست ؟ قرصه؟ از این سیتریزینا خوردم بی فایده بود اره قرص همانم كه هستم نافهميدني مثل هر اتفاق كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم
عشقم_فقط_محمدرضا عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 6909 من از این خیلی وحشتناک ترم کاریشم نمیتونم بکنم من آموزشگاه و سالن زیبایی دارم سوالی داشتید در خدمتم
silverrain عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1628 والا😂 امضات اشکمو در اورد یعنی میشه یه همچین روزی بیاد 😞 برای شناختن ﺁدم هاﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻋﺠﻠﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ،ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ،ﺫﺍﺕ ﺗﮏ ﺗﮏ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﺪﻭ ﺗﻮ ﻣﯿﺮﻧﺠﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﻭ ﻗﻀﺎﻭﺗﻬﺎﯼ ﻋﺠﻮﻻﻧﻪ ﯼ ﺯﻭﺩ ﻫﻨﮕﺎﻣﺖ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ،ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﻭ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺳﺘﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻧﺖ ﺍﺯ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ ﺯﻣﯿﻨﺖ ﺯﺩﻩ ﺍﻧﺪ , ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻣﺤﮑﻢ ﮐﻪ ﺻﺪﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﻬﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﮑﻦﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻗﺎﺿﯽ است..🍀‹ الهی اون دلخوشی که منتظرشی،وقتش همین روزا باشه...›••💛••
ترنم1391 عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 35606 احتمالش هست برای میکروب والودگی هم باشه دکترتشخیص میده جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
golabetoon994 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 4759 خنکی بخور بدنت گرمی کرده ..... عرق شکوریا بخر بخور عالیه ممنون عزیزم این عرقه چیه؟ از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
سحر۲۲۱۱ عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 615 اگ میخوای بدونی کهیر زدی یانه رودستت وباناخونت ی دونه بخارون ...ی جای صافی ازدستتواگ اونحایی ک خاروندی جاش ک قرنز میش خیلی موندودیرمحوشدبدون ک کهیره ایشالاه خوب میشی خدایاهزاران بارشکرت
گولاخ عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 9207 کهیر خیلی بزرگتر قرمزی و برجستگی داره بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
جوزا۷۷ عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 1925 امضات اشکمو در اورد یعنی میشه یه همچین روزی بیاد 😞 عزیزمی اره میشه دیرو زود داره ولی میشه امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
golabetoon994 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 4759 اگ میخوای بدونی کهیر زدی یانه رودستت وباناخونت ی دونه بخارون ...ی جای صافی ازدستتواگ اونحایی ک خارون ... مرسی عزیزم از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
golabetoon994 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 4759 خب برو یه دوش بگیر دم به دقیقه تو حمومم تو این سرما یکم آب که به پوستم میخوره خوب میشه دوباره خشککه میشمشروع میشه از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
silverrain عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1628 عزیزمی اره میشه دیرو زود داره ولی میشه الهی امین 🌹مرسی عزیزم برام دعا کنین😭♥️ برای شناختن ﺁدم هاﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻋﺠﻠﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ،ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ،ﺫﺍﺕ ﺗﮏ ﺗﮏ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﺪﻭ ﺗﻮ ﻣﯿﺮﻧﺠﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﻭ ﻗﻀﺎﻭﺗﻬﺎﯼ ﻋﺠﻮﻻﻧﻪ ﯼ ﺯﻭﺩ ﻫﻨﮕﺎﻣﺖ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ،ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﻭ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺳﺘﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻧﺖ ﺍﺯ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ ﺯﻣﯿﻨﺖ ﺯﺩﻩ ﺍﻧﺪ , ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻣﺤﮑﻢ ﮐﻪ ﺻﺪﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﻬﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﮑﻦﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻗﺎﺿﯽ است..🍀‹ الهی اون دلخوشی که منتظرشی،وقتش همین روزا باشه...›••💛••