2777
2789

سمت غرب نميدونم، ايرانمهر داره ولي بايد ببيني معلمش كيه اون شعبه من شعبه قلهك ميرفتم ي استاد خيلي خوب بود ولي رفت از ايران، الماني سخته يكم دنبال كلاس فان نباش، يا برو ارايان صدر يا همون گوته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سمت غرب نميدونم، ايرانمهر داره ولي بايد ببيني معلمش كيه اون شعبه من شعبه قلهك ميرفتم ي استاد خيلي خو ...

نه منظورم اینه که عین ربات نباشه کلاس و حالت فعال داشته باشه . جذب بشه آدم 

نه منظورم اینه که عین ربات نباشه کلاس و حالت فعال داشته باشه . جذب بشه آدم 

زبان الماني خودش رباط هست انقدر سخته سر كلاس ي لحظه حواست پرت بشه ميموني، اموزشگاهاي متفرقه بخواي بري بستگي به استاد داره بايد بپرسي ولي اريان صدر خوبه، گوته يكم سخت گيرن سفارت اتريش عين مدرسست خيلي سخت گير ترن 

احساس میکنم جو کلاس خشکه ، اینطور نیست؟ 

غیر از این باشه آلمانی رو نمیشه یاد گرفت 

اصلا مثل انگلیسی نیست حتی کتابهاش هم به نسبت انگلیسی خشک هست 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
زبان الماني خودش رباط هست انقدر سخته سر كلاس ي لحظه حواست پرت بشه ميموني، اموزشگاهاي متفرقه بخواي بر ...

عجیبه آلمانی به نظر من از انگلیسی شیرین تر و راحت اومد

در حالی که همه میگن خشک تره

That's how it goes, Everybody knows

زبان الماني خودش رباط هست انقدر سخته سر كلاس ي لحظه حواست پرت بشه ميموني، اموزشگاهاي متفرقه بخواي بر ...

اصلا تو این میزان انرژی تون موندم . 

الان تشویقم گردید 😃

یعنی چی عین مدرسس؟