2777
2789
عنوان

پولیپ

562 بازدید | 13 پست

سلام 

اگه میشه راهنمایی کنید اگر در مورد پولیپ اطلاعی دارید ،🙏🙏

تا حالا کسی بوده با پولیپ رحمی باردار شده؟

من پولیپ رحمی دارم ولی کوچیکه تقریبا یکساله که اقدام به بارداری کردم ولی موفق به بارداری نشدیم همسرم و خودم از لحاظ فولیکول مشکلی ندارم ،دکتر که رفتم با عکس رنگی و سونو واژینال مشخص شده که پولیپ دارم دکتر میگه بیا عمل کن ولی خوب من دوست ندارم میترسم چون شنیدم دوباره امکانش هست که دربیاد 😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ی نقص هارو برطرف کن بعد اقدام کن،چون یه وقت خدای نکرده باردار هم میشی ولی به خاطر اون نقص سقط میشه دور از جون

همسرت هم آزمایش اسپرم بده

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
کسی با قرص مدروکسی پروژسترون پولیپش رفع شده

سلام من پولیپ داشتم با هیچ دارو یا امپولی خوب نشد.ولی کورتاژ نکن.اگر خواستی با هیسترو درمانش کن.وخیلی زود اقدام به بارداری کن.من ۲ دفعه هیسترو کردم.و بعدش میکرو کردم .

سلام من پولیپ داشتم با هیچ دارو یا امپولی خوب نشد.ولی کورتاژ نکن.اگر خواستی با هیسترو درمانش کن.وخیل ...

سلام عزیزم

هیسترو برای چی ؟

یعنی الانم پولیپ دارید 

سلام عزیزم هیسترو برای چی ؟ یعنی الانم پولیپ دارید 

هیسترو یک عمل بسیار ساده است اندازه ۱ ربع طول میکشه برای بررسی رحم وپاکسازی رحم وبرداشتن پولیپ.من ۲ سال باردار نشدم.باسونو معلوم شد پولیپ دارم.دکترم من را هیسترو کرد.بعد هم میکرو کردم که باردار شدم ولی سقط شد.الان پولبپ ندارم ومنتطرم که دوباره میکرو کنم.مشکل دیگه ای هم ندارم.

هیسترو یک عمل بسیار ساده است اندازه ۱ ربع طول میکشه برای بررسی رحم وپاکسازی رحم وبرداشتن پولیپ.من ۲ ...

عزیزم میکرو چیه 

دلیل سقط مشخص نشد

بعد از هییترو باردارشدید و اینکه تهران هستید

ببخشید زیاد شد خسته شدم امروز دوتا دکتر رفتم 😔😔😔

عزیزم میکرو چیه  دلیل سقط مشخص نشد بعد از هییترو باردارشدید و اینکه تهران هستید ببخشید زیاد ...

میکرو همون لقاح خارج رحمی یا ای وی اف هست.من تهرانم ولی برای مداوا دکتر افلاطونیان در بیمارستان مادر یزد من را هیسترو کردن وبعد میکرو.برای سقطم کلی ازمایش دادم تا جوابش بیاد ازمایش انعقادی دادم.

میکرو همون لقاح خارج رحمی یا ای وی اف هست.من تهرانم ولی برای مداوا دکتر افلاطونیان در بیمارستان مادر ...

ان شاِ الله که مشکلی نباشه عزیزم 

زود باردار بشی گلم 😘😘

تو تهران دکتر نمیری