2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من رفتم..ازمیر انکارا استانبول..کاری داشتی گلم؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
اره عزیزم. آخرین بار کی رفتی؟ 

تابستون امسال

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
با تور رفتید؟ من تنها میخوام برم تور و هتلی میخوام ک خیییییلی مطمئن باشه برای یه دختر تنها. جایی رو ...

برادرم خونش آنکاراست..رفتیم اونجا..برادرم توازمیر هتل رزرو کرده بود..با اونا رفتیم ازمیر..

اهان ب نظرت الان با ۵ تومن میشه رفت یا کمه؟

بعضی تورها ارزون هستن.برو ازمیر..استانبول خیلی شلوغه..ازمیر عالیییییه

ازمیر سردتر از استانبول نیس؟

نه عزیزم گرمتره..

اهان ب نظرت الان با ۵ تومن میشه رفت یا کمه؟

چون تنها میخوای بری حتما تو تکسیم دور میدون یا سمت استقلال هتل بگیر بالای میدون محل خوبی نیست و سربالایی و سرازیری افتضاح داره من هتل پرارز رفتم راضی بودم کوچیک و امنه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
چون تنها میخوای بری حتما تو تکسیم دور میدون یا سمت استقلال هتل بگیر بالای میدون محل خوبی نیست و سربا ...

آخرین بار کی رفته بودی؟ این هتلی ک گفتی امنیت داره عزیزم؟ قیمتش چطور بود؟

20 آبان ترکیه بودم هتل آل این که بسیار محله بدی بود 

ولی پرارز اردیبهشت رفتم 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه