2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها کسی که دیسک کمر داره توی پروندشم ارتوپد تایید کرده

زایمان اولشم سز بوده

دیگه نمیتونه طبیعی بیاره؟ دختر خالم قصد بارداری داره

ولی میترسه😂 اینم بگم پرونده سازی کرده بوده قبلیو

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

لطفا اگه توان اینکه از نظرمالی تامینش کنید بیارید که بعدا از بدنیا اومدنش پشیمون نباشه.

تیکر تولد یسالگی فرشته کوچولومه.برای آرامش قلبم و زندگیم صلوات بفرست لطفا
بچه ها کسی که دیسک کمر داره توی پروندشم ارتوپد تایید کرده زایمان اولشم سز بوده دیگه نمیتونه طبیعی ...

زایمان اولش سز بوده زایمان دومشم سز میشه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
زایمان اولش سز بوده زایمان دومشم سز میشه

😂😂😂 خب خدارو شکر بذا بش بگم بزنه تو اقدام😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه ها کسی که دیسک کمر داره توی پروندشم ارتوپد تایید کرده زایمان اولشم سز بوده دیگه نمیتونه طبیعی ...

دیگه اولیش سزارین بوده، اینم سزارین میشه

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند
دیگه اولیش سزارین بوده، اینم سزارین میشه

آخه پول داد ارتوپد براش الکی زد دیسک کمر رف سز شد😄واسه اینه ترسش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به مشکل برنخورد؟ خودش چن سالشه؟

نمیدونم والا درجریان نیستم ولی میدونم خبرناکه 4 تا سزارین. 41سالشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
آخه پول داد ارتوپد براش الکی زد دیسک کمر رف سز شد😄واسه اینه ترسش

معمولا سزارین اول باعث سز دوم هستش دیگه مگه خودت بخوای اونم هر دکتری قبول نمیکنه طبیعی بعد سزارینو بگو خیالت راحت دومی سزارینی

😂😂😂 خب خدارو شکر بذا بش بگم بزنه تو اقدام😂

آره بهش بگو تا با خیال راحت بره سر اقدام  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
معمولا سزارین اول باعث سز دوم هستش دیگه مگه خودت بخوای اونم هر دکتری قبول نمیکنه طبیعی بعد سزارینو ب ...

😂😂😂 باشه بش میگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40