2777
2789
عنوان

لوازم آرایش

182 بازدید | 14 پست

سلام خانمهای گل سایت.

یه کانال تل گرام فروش لوازم آرایش بهم معرفی میکنین که قیمتهاش مناسب باشه؟

چند تا قلم از وسایلهام تموم شده میخوام بخرم.

مغازه که میرم هر چیزی به ادم میندازن یا گرون میدن نسبت به خودش.. من هم آدم کم رویی ام نه نمیتونم بگم و میخرم و هم وارد نیستم توی خرید لوازم آرایش... میام خونه استفاده میکنم راضی نیستم از جنسها.

ممنون میشم.

خدا جون سخت محتاج نگاهتم🙏 دختر بهشهری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین با این وضع گرونیها اگه بخوای یچیز بخری ک به خودت اسیب نزنی قیمت مناسب وجود نداره .ولی بنظرم خیلی دقت کن از جاهایی ک نمیشناسی نگیر .من رفته بودم کرم بگیرم یه کرم فیک اورد تو چشمم نگاه میکرد میگفت اره این اصله عالیه در صورتی ک فیکش اینقدر بده اگه کسی بزنه صورتش تمام تاول میزنه

لطفا لایک نکنین مرسی💝

سلام بچه ها.

من کانال لوازم آرایشی بهداشتی دارم.کیفیتا خیلی خوبه، قیمتام هم خیلی مناسبه چون مستقیم از انبار میاد برام واسطه نداریم.یک نگاه بکن چیزی خواستی، راهنمایی خواستی من هستم. ارسال به همه جا داریم.

@zarak_gallery تلگرام

@zarak.gallery اینستا

☀️☀️☀️☀️دوستان مشهدی نگران هزینه ارسال سفارشاتون نباشید، ارسال بسته ها با پیکاتو به اکثر نقاط با هزینه های بسیار پایین 4500 و 5500 مقدور می باشد که بسیار به نفع خریدار هست، لطفا هر چیزی لازم دارین بفرمایید تا براتون ارسال بشه.💁‍♀💁‍♀💁‍♀

در ضمن خریداتون اگر زیاد باشه ارسال رایگان هم داریم.😊😊😊