2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هربار ک میگم اینماهم باردار نشدم همسرم ی هفته حرف نمیزنه و کلا میره تو لاک خودش

درسته اون هم انتظار میکشه مثل خود شما.ازمایش اسپرم داده همسرتون ؟خودتون ازمایش دادین ؟

درسته اون هم انتظار میکشه مثل خود شما.ازمایش اسپرم داده همسرتون ؟خودتون ازمایش دادین ؟

اره عزیزم ایشون ک اصلا مشکلی نداره، منم ک تحت درمانم با وجود تخمک نمیدونم چرا باردار نمیشم

اره عزیزم ایشون ک اصلا مشکلی نداره، منم ک تحت درمانم با وجود تخمک نمیدونم چرا باردار نمیشم

کاهش استرس. گاهی ممکنه هر دو نفر سالم باشند ولی با روشهای طبعی بارداری رخ نده .ولی دکترتون تصمیم میگیره چه پنل درمانی براتون بچینه .احتمالا براتون iuiدرنظر بگیره 

کاهش استرس. گاهی ممکنه هر دو نفر سالم باشند ولی با روشهای طبعی بارداری رخ نده .ولی دکترتون تصمیم میگ ...

بله اینماه ای یو ای انجام دادم ک متاسفانه بازم جواب ازمایشم منفی بود

بله اینماه ای یو ای انجام دادم ک متاسفانه بازم جواب ازمایشم منفی بود

خب ببینید مادر مهربان اینده نزدیک . ای یو ای تا چند بار میشه انجام داد . در این مسیر عدم وجود استرس خیلی مهمه .به نظر من به هیچکس نگید چون هی از روی دلسوزی میخواهند بپرسند چی شد و همین استرس میاره . به امید خدا نتیجه میگیرید نگران نباشید . همسرتون هم باید همراهتون باشه و بر ناراحتیاش و ناراحتیاتتونصبور باشه 

خب ببینید مادر مهربان اینده نزدیک . ای یو ای تا چند بار میشه انجام داد . در این مسیر عدم وجود استرس ...

تا ۳دور باید انجام داد منم دنبال اون ارامشه هستم، اینماه خودم حس میکنم فقط و فقط بخاطر استرسه ک نشد، خیلی فکرمو درگیر کرده، همش میگفتم یعنی شدم