2777
2789
عنوان

سکه

108 بازدید | 10 پست

سلام دوستان به نظرتون سکه های 0/100،0/200 یاسکه های یک گرمی بخرم میتونه سود داشته باشه واسه فروش بعداز عید؟؟؟

من مرید قمرعلقمه ام زهمه دست کشیدم که توباشی همه ام                                                           ♥التماس دعای شهادت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا بنظرت این هفته قیمت میاد پایین؟

نمیدونم عزیزم ولی شنیدم تا عید بالامیره  

من مرید قمرعلقمه ام زهمه دست کشیدم که توباشی همه ام                                                           ♥التماس دعای شهادت
رو طلا و سکه در بلند مدت باید حساب کرد مخصوصا یک گرمی یا حتی پارسیان بالای 5 سال حساب کن ..

من که فعلا نمیخوام خرج کنم فقط میخوام سرمایه گذاری کنم کاش بشع سود کنم

رییس بانک مرکزی گفت میخوایم ارز وارد کنیم.پس باید دلار بیاد پایین.بعدم طلا من یک عدد دیوانه هستم از ...

خب تا چ تاریخی؟

من که فعلا نمیخوام خرج کنم فقط میخوام سرمایه گذاری کنم کاش بشع سود کنم

به نظرم کار اشتباهی هست چون از یه طرف اومدیم و اومد پایین و شاید ضرر کنید و استرس یا خودخوری کنید ...اون زمان که طلا مثلا 114 تومن بود زمان خوبی بود واسه خرید که بره بالا الان شده 3 برابر دقیقا ...الان دیگه به تظرم اونقدرا نمیره بالا مگر رو چند سال آینده فکر سود باشید 

به نظرم کار اشتباهی هست چون از یه طرف اومدیم و اومد پایین و شاید ضرر کنید و استرس یا خودخوری کنید .. ...

ممنون عزیزم به نظرت پس رو چی سرمایه گذاری کنیم خوبه؟(حدودا 5میلیون)

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز