لیوزان مدیر عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 236 عنوان اسم بچه | مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 28 پست سلام دوستان اسم خودم پریساست اسم پسرم پارساست به دلیل شباهت زیاد میخوام تعویض کنم سام یا رادین بزارم لطفا راهنمایی کنین باید چیکار کنمشاید ثبت احوال به دلیل شباهت زیاد قبول کنه 1397/11/06 | 16:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sehi عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2457 اسم من سپيده ست. همه سپي صدام ميكنن. دختر دار ميشدم ميذاشتم سپيناز اتفاقا شبيه باشه بهتره من خوشم مياد 😍 خدايا مرسي ❤️
لیوزان مدیر استارتر عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 236 به نظرم خیلی خوبه آخه به اطرافیان چه!شما بذاری یه چیزدیگه هم بازاطرافیان حرف واسه گفتن دارن نه اطرافیان حرفی نزدن خودم فکر میکنم مسخره کنن یا پسرم ناراحت شه
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26890 نه پارمیس پریسا پارسا برای اینکه خواهر شوهرم نفهما اسمشو اشتباه گفتم خوب چه بهتر ، این ترکیب که قشنگتره 😍😍 پاشو دختر فکر و خیال نکن برو به خونه تکونیت برس . وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
لیوزان مدیر استارتر عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 236 خوب چه بهتر ، این ترکیب که قشنگتره 😍😍 پاشو دختر فکر و خیال نکن برو به خونه تکونیت برس . به خدا خسته شدم همش خودمو فحش میدم چرا کم کاری کردم رادین نزاشتم پسرم بزرگ شه بدش میاد
98hani98 عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 5182 خواهرم ناراحت نشواما فکرکنم شمارواین قضیه دچاروسواس فکری شدین دخترخوب قشنگه پاشو خودتوسرگرم کن وفکرای الکی هم نکن آخه چرابقیه بایدمسخره کنن؟! فکرای منفی نکن خدایا هوای دلم را داشته باش...........
لیوزان مدیر استارتر عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 236 اسم من سپيده ست. همه سپي صدام ميكنن. دختر دار ميشدم ميذاشتم سپيناز اتفاقا شبيه باشه بهتره من ... نمیدونم اصلا خل شدم از نوزادی بچم هیچی نفهمیدم فقط کارم شده گریه
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26890 به خدا خسته شدم همش خودمو فحش میدم چرا کم کاری کردم رادین نزاشتم پسرم بزرگ شه بدش میاد نه دچار وسواس فکری شدی . باور کن خیلی زیباست ترکیب اسماتون . من یه اقایی میشناسم خودش محمد مهدی اسمش ، یه پسرشو محمد گذاشتن یکی رو مهدی 😐 وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
لیوزان مدیر استارتر عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 236 خواهرم ناراحت نشواما فکرکنم شمارواین قضیه دچاروسواس فکری شدین دخترخوب قشنگه پاشو خودتوسرگرم ک ... اره خواهرم میگه افسردگی گرفتی
لیوزان مدیر استارتر عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 236 نه دچار وسواس فکری شدی . باور کن خیلی زیباست ترکیب اسماتون . من یه اقایی میشناسم خودش محمد ... فکر کن من اون بودم خودکشی میکردم حالا واقعا خوبه یا برای دلخوشی من میگین
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26890 فکر کن من اون بودم خودکشی میکردم حالا واقعا خوبه یا برای دلخوشی من میگین نه باور کن من که شما رو نمیشناسم .برام نفع و ضرری هم نداره اسم کوچولو های شما چی باشه . واقعا به نظرم زیبا و برازنده ست اسماشون . 😘 وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
لیوزان مدیر استارتر عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 236 نه باور کن من که شما رو نمیشناسم .برام نفع و ضرری هم نداره اسم کوچولو های شما چی باشه . واقعا به نظر ... ممنونم عزیزم لطف دارین برام دعا کنین از این افکار راحت شم شوهرم مدام باهام دعوا میکنه دیوونه شدی بازم ممنون عزیزم