badgirl_1379 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2665 عنوان کولیک نوزاد 163 بازدید | 13 پست بچه ها چیکار کنم خسته شدم دیگه دلم داره برا نی نی کباب میشه نمیدونم چی بخورم چی بدم بخوره بلکه بهتر بشه امردز دوهفته اس دنیا اومده قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 1397/11/06 | 15:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل73 عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 6555 تا دو سه ماهگي رفع مي شه اكثر ني ني ها كوليك دارن از دكترش بخواه دارو بده خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨👩👧👦💕
حلما66 عضویت: 1395/02/24 تعداد پست: 24537 جز شیر هیچی نده بخوره اگر شیر خودت رو میخوره خودت غذاهای نفاخ نخور ، لبنیات نخور ببرش دکتر دارو میده بهتر میشهعلائمش رو بگو گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
badgirl_1379 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2665 تا دو سه ماهگي رفع مي شه اكثر ني ني ها كوليك دارن از دكترش بخواه دارو بده دو سه ماه چجوری میخوام طاقت بیارم قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد
badgirl_1379 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2665 جز شیر هیچی نده بخوره اگر شیر خودت رو میخوره خودت غذاهای نفاخ نخور ، لبنیات نخور ببرش ... والا من روزی دو سه بار شیر و ماست و میخوردم امروز هم تخم مرغ خوردم نکنه اونم ضرر داره؟؟؟؟؟ قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد
عسل73 عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 6555 دو سه ماه چجوری میخوام طاقت بیارم منظورم كم كم با بزرگ شدن نوزاد كوليكشم بهتر مي شه نگران نباش خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨👩👧👦💕
ویانا۶۹۹۶ عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 723 بایدتوجه کنی به چه چیزای بدترمیشهمثلادخترمن .هروقت لوبیاسبزمیخوردم بدترمیشداگه بتونی هروقت که بیقراریهاش شروع شدباماشین دوربزنیدتابخوابه ،اینطوری خیلی خوبهدخترمن که فقط بااین روش آروم میشه هیچ کس برای من،تونمی شود😍😍😍
badgirl_1379 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2665 بایدتوجه کنی به چه چیزای بدترمیشه مثلادخترمن .هروقت لوبیاسبزمیخوردم بدترمیشد اگه بتونی هروقت که بی ... خخخخ خوشبختانه ماشین ام نداریم 🤗🤗🤗 قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد
حلما66 عضویت: 1395/02/24 تعداد پست: 24537 والا من روزی دو سه بار شیر و ماست و میخوردم امروز هم تخم مرغ خوردم نکنه اونم ضرر داره؟؟؟؟؟ بله دل درد نینی رو تشدید میکنهلبنیات ، حبوبات و تخم مرغ و کلا هرچی نفاخ و سرده نخوره گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
badgirl_1379 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2665 بله دل درد نینی رو تشدید میکنه لبنیات ، حبوبات و تخم نرغ و کلا هرچی نفاخ و سرده نخوره حالا چی بخورم این تخم مرغ اثر نکنه؟؟غرق نعنا بخورم خودم؟؟؟ قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد
حلما66 عضویت: 1395/02/24 تعداد پست: 24537 حالا چی بخورم این تخم مرغ اثر نکنه؟؟ غرق نعنا بخورم خودم؟؟؟ اره خودت نبات و عرق نعنا بخور ولی به نینی ندی این چیزارو دکتر نبردیش دارو بده؟ گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
badgirl_1379 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2665 اره خودت نبات و عرق نعنا بخور ولی به نینی ندی این چیزارو دکتر نبردیش دارو بده؟ نه دکتر نبردمش قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد
badgirl_1379 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2665 اره خودت نبات و عرق نعنا بخور ولی به نینی ندی این چیزارو دکتر نبردیش دارو بده؟ عزیزم غرق معنا و نبات داغ و باهم قاطی کنم بخورم؟؟؟ قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد
حلما66 عضویت: 1395/02/24 تعداد پست: 24537 نه دکتر نبردمش ببرش دکتر بهش قطره میده خوب میشه علائمش رو بگو ؟ بالا نمیاره؟ گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧